A Yealink új videokonferencia megoldásai

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 7.

Az Assono Magyarország hivatalos disztribútora a világ legnépszerűbb SIP telefon gyártójának, a Yealinknek. A vállalat egyre nagyobb sikereket ér el nemzetközi téren is. A Yealink arra összpontosít, hogy magas műszaki tartalommal, innovatív megoldásokkal, könnyű kezelhetőséggel és jó ár-érték arány mellett kínálja telefonjait, és legújabb generációs videokonferencia portfólióját.

A Yealink új, rendszerfüggetlen videokonferencia megoldásainak legfőbb előnye, hogy versenyképes áron garantálja a legújabb videokonferencia-technológiai megoldásokat és a kiváló, nagyvállalati szintű minőséget, így a videokonferencia már azok számára is elérhetővé válik, akik eddig tartózkodtak a drága beruházásoktól.

A portfólióban telepített rendszer és felhőalapú szolgáltatás egyaránt elérhető. Bármelyikhez többféle eszköz áll rendelkezésre a különböző tárgyalók és előadótermek adottságaihoz tervezve, továbbá a személyes videokommunikációt megvalósító videotelefonok és PC/mobil kliensek is választhatók.

A VC800 és VC880 központi egységek - melyek alkalmasak lehetnek akár 24 résztvevős video konferencia létrehozására is - a nagyobb tárgyalótermeket, vagy akár több kamerát igénylő előadótermeket látják el, míg a VC500 kis és közepes méretű tárgyalókba ideális videokonferencia végpont. A Yealink Cloud Management Service egy felhőalapú alkalmazás, ami egyszerűvé teszi a telepített videokonferencia rendszerek menedzselését.  

A kicsi, úgynevezett "huddle" szobákba vagy néhány fős tárgyalókba a VC200 a legmegfelelőbb választás. Vezetőknek, személyes használatra a SIP VP-T49G videotelefont ajánljuk, továbbá asztali PC és mobiltelefon/tablet applikációk támogatják a videokonferenciához való csatlakozást HD minőségben.

Ha felhő alapú megoldást választ a telepített központi egység helyett, a Yealink Meeting Servert választhatja.

Vissza