A Honor Band 4 megérkezett Magyarországra

Kütyü Magazin - 2018. november 15.

Az okoskarkötő különlegessége, hogy az alvás- és pulzusfigyelőn túl 50 méteres mélységig vízálló, valamint úszásfigyelővel is rendelkezik: méri az úszás sebességét, a csapásszámot és a megtett távolságot is, majd kiértékeli a teljesítményt. Ezen kívül több edzéstípust is felismer, úgy, mint például a kül- és beltéri futást, sétát, vagy a kültéri biciklizést is.

A Honor Band 4 a nap minden percében figyeli a pulzusszámot, és túl magas pulzus esetén riaszt akár alvás közben is. Mivel a megfelelő minőségű alvás elengedhetetlen a regenerálódáshoz, a TruSleep alvásfigyelő technológiával felszerelt készülék* képes többek között az álmatlanság, a könnyű és mélyalvás, a könnyű ébredés, intenzív álmok és rendszertelen alvási szokásokkal kapcsolatos állapotfelmérésre és tanácsadásra is. Éjszaka az infravörös technológia segítségével figyel a készülék. 

A Honor új okoskarkötője ezeken kívül még számos más praktikus, intelligens funkcióval rendelkezik. Ilyenek például az online számfelismerés, de lehetőség van a bejövő hívások, az üzenetek kezelésére vagy más, egyéb értesítések megjelenítésére. A Band 4 akár távirányítóként is használható a telefonhoz, például fotók és szelfik készítésekor. 

A Honor Band 4 mától elérhető fekete, tengerészkék és rózsaszín színekben az Extreme Digital-nál 16 990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron, az év végéig pedig megérkezik a MediaMarkt, EMAG és Euronics áruházakba is.

______________

* Harvard Orvosi Egyetem Dinamikus Biomarker Központja által hitelesített

Vissza