Vezeték nélküli fülhallgatót hoz Magyarországra a Honor

Kütyü Magazin - 2019. március 21.

A Honor Magyarországra is elhozza a teljesen vezetéknélküli, gyönyörű kialakítású FlyPods Lite fülhallgatóit, melyek kiváló dinamikatartományt és feledhetetlen zenei élményt, HD hanghívást biztosítanak. Az új okos kiegészítő teljes szabadságot enged a felhasználóknak a zenehallgatásban, akiknek nem kell többé az összegubancolódott és megtört vezetékek miatt aggódniuk, amelyek ráadásul sportolás közben is csak zavarják az embert.

A golfütők által inspirált, Magyarországon fehér színben 2019 márciusában elérhetővé váló, alig 5,5 grammos FlyPods Lite Bluetooth (4.2) kapcsolaton kommunikál, 55 mAh-es beépített akkumulátora pedig egy töltéssel 40 óra készenléti időt, vagy akár 3 óra zenehallgatást tesz lehetővé. A töltőként is használható tok további két teljes töltési kapacitásával összesen akár 12 órányi működést biztosít. Alig 15 percnyi töltés 90 percnyi lejátszásra elég energiával tölti fel a FlyPods Lite fülhallgatókat, a teljes töltéshez egy órára van szükség. Az energiaátadás a mágneses alapon kapcsolódó „pogo pin” segítségével egyszerű és biztonságos.

A kiváló hangzásról, tiszta magasokról és dübörgő mélyekről a 20-20 000 Hz-es frekvenciatartománnyal bíró 7 mm-es átmérőjű poliuretán és titán kompozit hangkeltők gondoskodnak, a FlyPods Lite zajszűrése teljesen lecsendesíti a szelet (77 dB-es csökkentés), illetve a többi zavaró zajforrást is lehalkítja. A mérnöki munka eredményeként bár a forgalom hangerejét is mérsékli a készülék, a felhasználót nem szigeteli el teljesen a külvilágtól. A FlyPodonként két mikrofonos megoldás pedig azért felel, hogy a HD hanghívás során a nemkívánatos háttérzajokat a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölje. 

A FlyPods Lite IP54-es védettsége kiváló sportkiegészítővé is teszi, a felhasználónak nem kell aggódnia amiatt, hogy az izzadtság vagy a por kárt tenne a fülhallgatóban. A kényelmet növeli a csomagban található 3 pár, különböző méretű és formájú gumiharang, ezekkel minden felhasználó megtalálja a számára leginkább ideális és kellemes viseletet.

A füllhalgató használata egyszerű és hatékony, a FlyPods Lite ugyanis támogatja a duplakoppos aktiválást, ami után az okostelefon hanggal is vezérelhető (a HiVoice engedélyezése esetén). Emellett egyszerűen lehet a telefon elővétele nélkül zeneszámot váltani, vagy éppen hívást fogadni, megszakítani a fülhallgató megérintésével, amely támogatja az intelligens viselésészlelést is, ezáltal ha a felhasználó kiveszi a füléből az eszközt, az leállítja a zenét, illetve alvó állapotba kerül, hogy energiát spóroljon. 

A Honor FlyPods Lite 2019. márciusában az eMAG, az Extreme Digital és a Media Markt kínálatában egyaránt elérhetővé válik, bruttó 29 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron, fehér színben.

Vissza