Kódolatlan Trónok Harca és még több visszanézhető csatorna a UPC-nél

Kütyü Magazin - 2019. április 8.

Várhatóan keveset alszanak a Trónok Harca rajongók április 8 és 15 között, ugyanis a UPC-nél ezen a héten kódolatlanul nézhetik az HBO 3 csatornát, a sorozat hét évadának összes epizódjával. 15-én pedig érkezik a várva várt nyolcadik évad első része is. Akinek mindez nem lenne elég, az mostantól a Discovery Channel, az Animal Planet és Cartoon Network műsorát is bármikor visszapörgetheti a Műsorvisszanéző funkció segítségével.

Április második hete valódi örömünnep azoknak a UPC digitális kábeltévé előfizetőknek, akik szeretik a Trónok Harca sorozatot, ugyanis április 8 és 15 között minden nap kódolatlanul nézhetnek meg egyet-egyet az eddigi hét évadból, 15-én pedig az utolsó, nyolcadik évad első része debütál az HBO-n. Az sem fog unatkozni, aki a Trónok Harca mellett más sorozatokra is kíváncsi, ugyanis a kódolatlan héten olyan amerikai és európai saját gyártású HBO sorozatok első évadát is megtekintheti, mint az Alelnök, Nagypályások, Barry, Kemping, Szilícium-völgy, Válás, A falka, Siker, Hackerville, és Az Árnyak.

Az ismeretterjesztő műsorok és rajzfilmek kedvelői is szabadabban böngészhetnek ezután a kínálatban, hiszen a Discovery Channel, az Animal Planet és Cartoon Network csatornákon is működik mostantól a Műsorvisszanéző funkció, amellyel az egyes műsorok egy héten át bármikor újra megtekinthetők, külön felvétel beállítása nélkül. Ezt a lehetőséget ráadásul nem csak az otthoni tévéken, hanem a Horizon Go szolgáltatás segítségével mobileszközökön is igénybe vehetik a UPC Magyarország ügyfelei.

Vissza