Az USB-C dokkolás új szintje

Kütyü Magazin - 2019. április 9.

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a vadonatúj, USB-C dokkolóval ellátott Philips 329P9H/01 Brilliance LCD monitort. Ez a 32 hüvelykes (31,5 hüvelyk / 80 cm) kijelző a nagy teljesítményű funkciók teljes skálájával rendelkezik, amely napjaink szakembereinek munkájához szükséges. 

Az UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontás szemet-gyönyörködtető, az időspórolási céllal kialakított számtalan csatlakoztatási megoldás kényelmet és rugalmasságot tesz lehetővé, az átgondolt kialakítású ergonómia pedig az egész nap folyamán biztosítja a felhasználó kényelmét. Ez a képernyő a menedzserek, pénzügyi szakértők, grafikusok és termelő-fogyasztók számára egyaránt tökéletes megoldás, ha fontosak az apró részletek.

Philips 329P9H

 

Problémamentes csatlakoztathatóság

Napjaink szakemberei ma sokkal inkább támaszkodnak a problémamentes csatlakoztathatóságra munkájuk megkönnyítése érdekében, mint valaha. A Philips 329P9H ebben is túlszárnyalja a várakozásokat. Beépített, C típusú USB 3.1-es, Power delivery funkcióval ellátott dokkolóállomásával ez a monitor kényelmes és sokoldalú egykábeles dokkolási lehetőséget nyújt egy vékony, reverzibilis, USB-C kábel révén. Számos perifériás eszköz, köztük a billentyűzet, az egér vagy az RJ-45 Ethernet-kábel közvetlenül csatlakoztatható a monitor dokkolójába, a laptopok pedig az USB-C kábellel csatlakoztathatók a laptop újratöltéséhez, fájlok rendkívül nagy sebességen történő átviteléhez, magas felbontású videókhoz való hozzáféréshez és még sok más funkcióhoz. A MultiView technológia tovább bővíti a felhasználók csatlakozási lehetőségeit az aktív duális csatlakozás és megtekintés engedélyezésével, annak érdekében, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki a több eszközzel való multitaskingból, amikor például egyidejűleg használnak egy személyi számítógépet és egy laptopot. Az összekapcsoltság élményének betetőzéseként a Philips 329P9H képernyő egy biztonságos előugró webkamerát is tartalmaz, amely a Windows Hello arcfelismerő szoftverrel kompatibilis fejlett érzékelőkkel van ellátva, és könnyen lecsukható, ha éppen nincs rá szükség.

Ragyogó képek

Amikor a képteljesítményről van szó, a Philips 329P9H igazán lenyűgöző teljesítményt nyújt. Az UltraClear 4K UHD felbontással rendelkező képernyő minden képet rendkívüli részletességgel és színpontossággal jelenít meg, amely még a legigényesebb szakembereket is elragadtatja. Azoknak, akiknek extrém precizitásra van szükségük CAD vagy 3D-s technológiát igénylő munkához, ez a képernyő tökéletesen megfelel. Ezenkívül az IPS-technológia extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy a Philips 329P9H képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti, még 90 fokban elforgatva is. A színek életre kelnek, a képek lenyűgözően élénk színűek lesznek, a fényerő szintek pedig optimalizáltak, amely biztosítja, hogy a fényképek, videók, a webes böngészés és minden professzionális alkalmazás a legkiválóbb megjelenítési teljesítményt nyújtsa.

Intelligens tervezés

A technológia akkor a legjobb, ha könnyebbé és élvezetesebbé teszi az életet, és ez újabb ok arra, hogy megszeressük a Philips 329P9H képernyőt. A számos ergonomikus funkcióval felszerelt képernyő maximális kényelmet biztosít, függetlenül attól, hogy a felhasználók mennyi időt töltenek el előtte. A villódzásmentes FlickerFree technológia és a LowBlue üzemmód a munkát szemkímélővé teszik, a SmartErgoBase monitortalp pedig lehetővé teszi a monitor magasságállítását, dőlésszögének beállítását és elforgatását, hogy a felhasználók a nekik megfelelő pozíciót állíthassák be. A monitortalp egy intelligens kábelkezelési rendszert is tartalmaz a zsúfoltság csökkentése érdekében, amely kényelmesebbé teszi a munkát. És mivel senki sem szereti pazarolni az energiát, a Philips 329P9H LightSensor technológiával és PowerSensorral is rendelkezik, amely ártalmatlan infravörös érzékelők segítségével észleli a felhasználók jelenlétét, és ennek megfelelően módosítja a monitor fényerejét az automatikus energiatakarékosság jegyében.

A Philips 329P9H 899 euró ajánlott fogyasztói áron érhető el.

Vissza