Bet365: online sportfogadás kényelmesen

Kütyü Magazin - 2019. április 26.

A Bet365 online sportfogadó oldalon számos élő fogadást tehetünk, mindehhez pedig még a szobából sem kell kimozdulnunk.

A Bet365 online sportfogadó iroda olyan széleskörű sportág kínálattal, és fogadási opció választékkal rendelkezik, ami más szolgáltatókról nemigen mondható el. Élő sportfogadások is elérhetők, valamint videofelvételek, hangfelvételek is rendelkezésre állnak.

Ráadásul minden új regisztrált tag üdvözlő bónuszt kap. A fogadások során az adatok, valamint a különféle statisztikák is könnyen elérhetők, és logikusan, egyértelműen a userek rendelkezésére állnak, segítve őket a továbbiakban, az eligazodásban a különféle fogadások között.
 


A bet365 fogadási platformját a legjobbak között említik, számos adat áll a felhasználó rendelkezésére, és az is pozitív, hogy az oldal felépítése is logikus, könnyű használni, sok segítséget kap a felhasználó. Az adatok, valamint a különféle statisztikák is könnyen elérhetők, és logikusan, egyértelműen a userek rendelkezésére állnak, segítve őket a továbbiakban, az eligazodásban a különféle fogadások között. Maga a dizájn is letisztult, ez is segíti az eligazodást a felhasználók számára.

Az oldal ugyan most alternatív linken keresztül érhető el - bet365 alternatív cím, ez hamarosan megváltozhat. Ugyan a magyar kormány még igyekszik blokkolni a különféle bukméker oldalakat, az Unibet 2017 őszén jogerősen pert nyert a magyar álammal szemben. Így ez a helyzet nemsokára megváltozhat.

A fogadások szerelmeseinek jó hír az is, hogy a bet365 bukméker fogadóiroda oldala nem csupán magyar nyelven (fordítási hiányosságok akadnak még) érhető el, hanem mobilalkalmazást is fejlesztettek hozzá. Az applikáció iOS és Android platformra is letölthető.

 
Vissza