Újragondolt OfficeJet Pro nyomtatók a HP-tól

Kütyü Magazin - 2019. május 7.

A HP bemutatta a kisvállalkozások számára tervezett intelligens nyomtatóinak új portfólióját. Az új HP OfficeJet Pro sorozat továbbfejlesztett intelligens funkciói és úttörő formatervezési megoldásai tovább fokozzák a HP-tól megszokott magas teljesítményt és megbízható működést. Ezzel a vállalat olyan eszközt ad a kisvállalkozások vezetőinek kezébe, amellyel még sikeresebbek lehetnek az üzleti életben.


Újdonságok:

  • Új Smart Tasks funkció a HP Smart Appon belül, amelynek segítségével a felhasználók időt takaríthatnak meg a mindennapi feladatok során
  • Kategóriaelső biztonsági megoldások, önhelyreállító Wi-Fi lehetőségek, amelyek hozzájárulnak a kiemelkedő adatbiztonsághoz és kezelhetőséghez
  • Újragondolt dizájn a jobb felhasználói élmény érdekében, akár 39 százalékos méretcsökkenés a korábbi generációs eszközökhöz képest

 

“A HP ezt a sorozatot kifejezetten a kisvállalkozások tulajdonosai számára alkotta meg, akik arra törekszenek, hogy a nyomás ellenére is a lehető legtöbbet hozzák ki a mindennapi feladatokból, és akiknek a pénzügyeik, megélhetésük és az érzelmi jólétük szorosan kapcsolódik a vállalkozásukhoz – mondta el Annelise Olson, a HP otthoni nyomtató megoldások üzletágának vezetője. – A kisvállalkozások vezetőinek több mint fele egyetért abban, hogy a szervezetük nem működhetne megfelelően nyomtató nélkül. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy olyan továbbfejlesztett nyomtatósorozatot kínálunk számukra, amelynek tagjai igazi partnerként működnek együtt a munkavállalókkal és így időt és szabad kapacitást takarítanak meg a vállalkozók számára, akik ennek köszönhetően jobban koncentrálhatnak üzletük fejlődésére.” 

 

A HP OfficeJet Pro széria újdonságai: 

Időtakarékos Smart Tasks

  • A Smart Tasks funkció kategóriájában az első olyan mobilszolgáltatás, amely automatizálja a szkennelési parancsokat, és segítségével bizonyos lépések kihagyhatók a gyakran ismétlődő feladatokból, ezzel is időt takarít meg a felhasználók számára. A dokumentumok rendezése akár 50 százalékkal gyorsabb az új funkciónak köszönhetően, emellett az automatikus kétoldalas nyomtatást, illetve a speciális szkennelést is elérhetővé teszi. A dokumentumok egyetlen gombnyomással beolvashatók felhőalapú célhelyekre, vagy e-mailben rögtön továbbíthatók. A telefonról vagy nyomtatóról beolvasott dokumentumok szerkeszthetők és a keresést is engedélyezik.  

 

Élvezze a távoli munkavégzés szabadságát

  • A folyamatos elérhetőségnek és csatlakoztathatóságnak köszönhetően a felhasználók üzleti tevékenységeiket bárhonnan, bármikor elvégezhetik. A kategóriaelső mobil nyomtató applikációnak, a HP Smart Tasks-nak köszönhetően okostelefon segítségével könnyedén nyomtathatnak, szkennelhetnek, és fénymásolhatnak. 

 

Nagyobb biztonság, megbízható kapcsolat

  • Az adatbiztonságra való tekintettel az új sorozat piacvezető biztonsági megoldásokkal érkezik. Az önhelyreállító Wi-Fi kapcsolat gondoskodik a folyamatos, zökkenőmentes csatlakoztathatóságról .

 

Központban a fenntarthatóság

  • Az új hardver csökkentett energiafelhasználást tesz lehetővé, a papír környezettudatos forrásból származik, míg a kazetták könnyedén újrahasznosíthatók.
  • A 9000-es széria tagjaiban felhasznált műanyag több mint 10 százaléka használaton kívüli nyomtatókból és egyéb elektronikus eszközökből származik.

 

Újragondolt felhasználói élmény

  • A 9000-es széria tagjairól kényelmesen emelhetők el a beszkennelt papírok, köszönhetően az újratervezett üvegfelületnek.
  • A 9025-ös széria tagjainak intelligens tálcakezelője megakadályozza, hogy a papírok szétszóródjanak, még akkor is, ha a 250 lapos kimeneti tálca megtelik.

 

Árak és elérhetőség

A HP OfficeJet Pro széria (9015, 9025 és 9019) áprilistól érhető el a kisvállalkozások számára az Amazon és a HP.com oldalakon. Magyarországra vonatkozó információkat (árak, elérhetőség, viszonteladói lista) a HP helyi kommunikációért felelős munkatársai nyújtanak. 

Vissza