Új termékeket mutatott be az OKI a FESPA 2019 rendezvényen

Kütyü Magazin - 2019. május 21.

A FESPA 2019. május 14. és 17. között tartott rendezvényén az OKI bemutatta a nagy formátumú és speciális termékekből készült egyedülálló portfólióját, amely segítségével a vállalatok valóra válthatják kreatív ötleteiket: a helyszínen autófóliázással és a legújabb innovációk bemutatóival várták a látogatókat.

Az OKI Europe Ltd is részt vett a FESPA 2019 rendezvényen, ahol az A5-ös terem F10-es standjánál mutatta be a bevételorientált nyomtatás piacára specializált bevételnövelő megoldásait. Az OKI bemutatta a felhasználás céljához igazított készülékeit, így a fehér festékkazettás transzfernyomási portfólió új tagjának – amely egyedi alternatívát kínál a közvetlenül a ruhaanyagra történő nyomtatás területén – előzetes bemutatkozásától a széles formátumú nyomtatókon át a címkenyomtatókig számos terméket lehetett látni: ezekkel a nyomtatószalonok és a kreatív vállalatok is új bevételi lehetőségekre tehetnek szert és bővíthetik ügyfélkörüket, hiszen a hagyományosan összetett, időigényes és költséges folyamatok helyett gyors és költséghatékony megoldást nyújtanak. 

Az idei FESPA rendezvényen az OKI Europe bemutatta a nagy formátumú ColorPainter lenyűgöző teljesítményét, többek között a Drytac támogatásával megvalósuló helyszíni autófóliázással. A fóliákat az M-64 típusú nyomtatókkal készítették el, melyek az OKI standjánál élőben kerültek fel az autóra, így az élénk színek mellett a kiváló minőségről – többek között a színmegfelelésről, a hordozó nyújthatóságáról és a kültéri tartósságról – is meggyőződhettek a látogatók. A Sentec International és a Berger Textiles vállalataival együttműködve az OKI a tapétanyomtatást (M-64 típussal) és a falikárpitként használt textil nyomtatását (H3-104 típussal) is bemutatta; ez a technológia tűéles részletességgel és a piacon elérhető legfeketébb feketével tökéletes megoldást nyújt a magas színvonalú alkalmazásokhoz. 

Az OKI standjának egyik fő attrakcióját a Pro8432WT A3 méretű fehér festékkazettás nyomtatóhoz nemrég megjelent váltogatható festékkazettás technológia jelentette, amellyel az ügyfelek váltogathatják a CMYW és a CMYK opciókat. Ezzel a technológiával a nyomtatószalonok bővíthetik szolgáltatásaikat, hiszen igazi feketével is nyomtathatnak világos színű ruhára, textilre vagy más anyagra, míg a sötétebb hordozókon remekül fog mutatni a fehér festék, így az ügyfelek további bevételforrásokhoz juthatnak.

A fehér festékkazettás nyomtatási portfólió új eszköze valóban átalakíthatja a transzfernyomás piacát, és komoly kihívást jelent a közvetlenül ruhaanyagra történő nyomtatási eljárások számára. A technológiát ipari használatra fejlesztették ki, hogy alternatív megoldást nyújtson a szitanyomtatásnak. Ezen felül pedig az új eszköz az OKI egy újabb bevételnövelési innovációja a gyors átfutású igény szerinti nyomtatáshoz.

AZ OKI standjánál ezen felül a Pro1050 címkenyomtatót is megtekinthették az érdeklődők. Mivel ez az egyedülálló készülék az egyetlen ötszínű (CMYK+W) digitális LED-es címkenyomtató a piacon, jövedelmező bevételi lehetőségeket biztosít. A Pro1050 minimális beállítási időt igényel, naponta akár 8000 címkét is tud nyomtatni, és könnyedén váltja a különböző hordozótípusok között a sötét vagy világos címkenyomtatási funkciókat, így az ügyfelek is új szintre emelhetik a kreativitásukat és rugalmasságukat a címketervezés területén, ráadásul ezt a legkisebb mennyiségben, azaz egyetlen címkével is megtehetik.

A CMYK+W címkenyomtató tökéletes választás az igény szerint, azonnal használható, méretre vágott címkék nyomtatásához: a LED-es száraz festékkazetta ellenáll a víznek és az alkoholos oldószereknek, így olyan címkéket lehet készíteni, amelyek megfelelőek a fagyasztóban való, kültéri vagy ipari használatra is. Mivel nincs szükség címkebevonatra vagy speciális laminálásra, az ügyfelek a lehető legalacsonyabb költségek mellett használhatják a készüléket. 

„2019-ben is örömmel vettünk részt ismét a FESPA rendezvényén” – mondta Pamela Ghosal, az OKI Europe Ltd. marketingkommunikációs vezérigazgatója. „Idén az OKI Europe standjánál a kreativitás és a színek világának határait feszegettük elsősorban, és ezt ügyfeleink is kipróbálhatták a folyamatosan kiállított, fantasztikus innovációk széles választékával. Izgatottan vártuk, hogy bemutathassuk az OKI egyedülálló grafikai nyomtatóinak portfólióját, amely kreatív, új alkalmazásaival az egész nyomtatóiparban lehetővé teszi a vállalatok számára a hozzáférést az új bevételi forrásokhoz és ügyfelekhez. Alig vártuk továbbá, hogy az idei rendezvényen bemutathassuk a Pro sorozatú fehér festékkazettás nyomtatóportfóliónk legújabb tagját.” 

Vissza