BetClic – a mobilos fogadás szabadsága

Kütyü Magazin - 2019. május 23.

A népszerű sportfogadási oldal, a BetClic még könyebbé teszi az online játék élményét mobilalkalmazása révén. Az applikáció mellett pedig mobilra optimalizált weboldallal szolgálja a felhasználók kényelmét.

A gibraltári székhelyű bukméker oldal, a BetClic a különféle szerencse-, póker és kaszinó játékok gyűjtőhelye. És immáron mobilon is magunkkal vihetjük kedvenc fogadásainkat a mobilalkalmazsuk révén.

Az oldal mindemellett mobilos változatban is áll a felhasználók rendelkezésére a m.betclic.com címen, ahol az adott készülék képernyőjéhez igazodva, kicsiben is, ugyanúgy élőben követhetők az egyes közvetítések, mintha gép előtt ülne az adott felhasználó

Az alkalmazás letölthető iOS rendszerű készülékekre az App Store-ból. Android rendszerű készülékekre egy eszközöket és kaszinó tippeket kínáló app érhető el a Google Play áruházban, a hagyományos alkalmazás eléréséhez az alábbi lépéseket kell követni:

  1. nyissuk meg a betclic.com oldalt mobilunkon
  2. regisztráljunk vagy lépjünk be
  3. várjunk, amíg az .apk fájlt le tudjuk tölteni
  4. telepítsük fel az alkalmazást (ha nem sikerül, engedélyeznünk kell, hogy ismeretlen forrásból származó appokat is engedjen telepíteni a készülékünk)
  5. kezdődhet a fogadás 😊


Jó hír, hogy élő sporteseményekre ugyanúgy lehet fogadni mobileszközről, több mint 15 sportág esetében. A mobilos verzió része továbbá a mobil kaszinó is, ahol egyebek mellett különféle szerencsejátékok, nyerőgépek várják a felhasználókat.

Ahhoz, hogy a BetClicet bármilyen eszközön elkezdhessük használni, csupán egy rövid regisztrációra van szükség. Megéri új regisztrálónak lenni, mert az új felhasználók 20 000 forintos Betclic bónusz üti a markukat, melyhez az első fogadás elvesztése esetén juthatnak hozzá. Az első feltöltés minimális értéke pedig mindössze 10 EUR, és ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

A fogadóiroda nagy erőssége a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. A kaszinóban a legtöbb klasszikus játékot megtaláljuk a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg pedig további szórakoztató játékot kínál, mint például a legújabb típusú játékgépek vagy a video póker. A mobilalkalmazásban szintán számos kaszinó játék helyet kapott. A több mint 40 féle sport mellett a kaszinó fülön több száz játék várja a felhasználókat.

Vissza