Nagyobb sebesség és kapacitás

Kütyü Magazin - 2019. október 25.

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Canvas Select Plus microSD- és SD-kártyáit, melyek a korábbi Canvas Select kínálathoz képest nagyobb sebességű és kapacitású tárolómegoldást jelentenek az okostelefonok és digitális fényképezőgépek számára. A kártyák maximális Class 10 UHS-I sebessége 100 MB/s*, így ideálisak nagy kapacitásigényű feladatokhoz, pl. gyors alkalmazás betöltéshez, nagy felbontású fényképek továbbításához és teljes hosszúságú HD-videók rögzítéséhez, illetve szerkesztéséhez.

Az android eszközökre optimalizált Canvas Select Plus microSD-kártya villámgyorsan elindítja és betölti az applikációkat, és megfelel az App Performance Class 1 minősítés** elvárásainak. A továbbfejlesztett flash kártya gyors teljesítményt és bőséges tárhelyet – 512 GB-os maximális kapacitást*** – biztosít a felhasználóknak a nagy felbontású fényképek és 4K videók rögzítéséhez, valamint a fejlettebb alkalmazásélményt nyújtó, nagy grafikus teljesítményt igénylő multimédiás anyagok kezeléséhez.

 

A Canvas Select Plus kártyákhoz élettartam-garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

________________

* A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat. 

** https://ipon.hu/magazin/cikk/az-app-teljesitmeny-alapjan-minosit-az-uj-sd-osztaly 

*** A flash-tárolóegységen megadott kapacitás egy része formázásra és egyéb funkciókra szolgál, így nem használható adattárolásra. Ezért a tároló tényleges rendelkezésre álló kapacitása kisebb a terméken megadottnál. 

Vissza