Mobilos sportfogadások iOS-en a Bet365-tel

Kütyü Magazin - 2020. január 24.

Számos online sportfogadó iroda kínál mobilos elérést is felhasználói számára: mobilra optimalizált weboldalak, vagy közvetlenül, applikációk révén tehetik meg felhasználóik tétjeiket akár útközben is. A Bet365 iOS-re szánt mobilalkalmazása révén garantáltan nem kell későbbre halasztanunk fogadásainkat.

Az okostelefonok korában ma már szinte mindent applikációk révén érünk el bárhol, bármikor, anélkül, hogy a gép előtt ülnénk. A sportfogadások terén érzékelhető nagymértékű változás, hiszen napjainkra a sportfogadás fogalma nemcsak átalakult, hanem még az online fogadások lehetőségén túl is egyre nagyobb teret hódítanak a mobilos fogadások a különféle, mobilra optimalizált felületeken és mobilalkalmazások révén egyaránt.

A Bet365 is rendelkezik saját mobilapplikációval, mely ugyanolyan intuitív, minőségi felhasználói élmény kínál, mintha online használnánk az oldalt. A funkciók tárháza is szinte ugyanazt az élményt nyújtja, mintha böngészőből nyitnánk meg a felületet. Így viszont bármikor, bárhová magunkkal vihetjük fogadásainkat és megtehetjük tétejeinket.

Az iOS felhasználók az App Store-ból közvetlenül is letölthetik az alkalmazást, amely nemcsak élő közvetítéseket kínál, hanem élő sportfrissítésekkel biztosít naprakész információkat a felhasználóknak, akik még különféle push értesítéseket állíthatnak be az alkalmazásban, így biztosan nem maradnak le semmiről.

A mobilapp a leggyorsabb, legszélesebb körű szolgáltatást kínálja a piacon. A felhasználóknak egyebek mellett arra is lehetőségük van, hogy a kifizetés, illetve a részleges kifizetés funkció révén fogadásaikat saját kezükbe vegyék.

 

 

Az iPhone-okra és iPadekre szánt verzió számos nyelven elérhető, többek között magyarul is a felhasználók rendelkezésére áll.

Az alkalmazásfelesztők a felhasználók visszajelzései alapján időről időre igyekeznek frissíteni a iOS appot, hogy a leggördülékenyebb mobilos felhasználói élményt kínálják számukra. 

Vissza