Könnyen elérhető profi online vállalati környezet az újrakezdéshez

Kütyü Magazin - 2020. május 18.

Korlátlan böngészés és e-mailezés otthon vagy az irodában, hasznos Office 365 funkciók, F-Secure IT-biztonsági megoldások a Telenor legújabb Otthonline csomagjában. A rugalmasan alakítható, mikrovállalkozástól nagyvállalati méretig alkalmazható ajánlatnak köszönhetően akár már kisebb beruházás mellett is profi online vállalati környezet alakítható ki, amit számos induló-kedvezménnyel tesz még vonzóbbá a mobilszolgáltató.

A Telenor a karanténidőszak kezdete óta aktív közreműködője a cégek megváltozott körülményekhez való alkalmazkodásnak. A mobilszolgáltató azt tapasztalja, hogy míg a mikrovállalkozástól a nagyvállalatig terjedő skálán eltérő a szervezetek digitális érettsége és beruházási hajlandósága, az online kapcsolattartás és kollaboráció jelentősége minden vállalati szegmensben jelentősen felértékelődött. Mérettől függetlenül szinte minden vállalatról elmondható, hogy bár hirtelen változtak meg működési körülményeik, a cél a hosszú távon is alkalmazható megoldások bevezetése. A kisebb vállalkozások kezdetben előnyben részesítették az ingyenes alkalmazásokat, ezzel vállalva a sokszor zavaró hirdetésekkel és minőségingadozással járó kompromisszumot, azonban a karanténidőszak első tapasztalatai segítettek pontosítani a céges felhasználói igényeket.

Mostanra minden szegmensben kialakult az igény a kiváló minőségre és megbízható szolgáltatásokra. Ezt a szándékot támogatja a Telenor most induló, meglévő és új üzleti előfizetők számára is elérhető Otthonline csomagja, amelynek központi eleme a routerrel bárhol bevethető, Hipernet alapú nagyképernyős internet-hozzáférés, ami korlátlan böngészést és e-mailezést, csomagtól függően 100  GB-tól 500 GB-ig terjedő belföldi adatkeretet, valamint az első 6 hónapban 50% havidíjkedvezményt biztosít. Az Otthonline-hoz díjmentesen választható kisebb vagy nagyobb kapacitású mobil Wi-Fi router, illetve – szintén díjmentesen – kiegészíthető Wi-Fi jelerősítő repeaterrel is. Az aktuális helyzethez való alkalmazkodást segíti, hogy a mobilinternetnek köszönhetően a szolgáltatás belföldön bárhol – akár rendszeresen változó helyszínen, irodában, otthon vagy az irodává alakított nyaralóban is – üzemeltethető, helyhezkötöttség nélkül használható.

Az Otthonline-ban további kiegészítőként választható a hűségidő nélkül elérhető Office 365: professzionális e-mail- és naptárkörnyezet, valamint a Teams asztali alkalmazás, ami kiválóan alkalmas akár 300 fős videókonferenciák megvalósítására, profi filekezelésre és online kollaborációra is, illetve elérhető a Word, Excel és Power Point böngészős verziója. Az Otthonline csomaggal az eszközök – laptop és okostelefon – biztonságáról az választható F-Secure IT-biztonsági szolgáltatással gondoskodhatnak a vállalkozások, amely az első 6 hónapban hűségidő nélkül, díjmentesen igényelhető.

 

A Telenor a szolgáltatások magas színvonala mellett az aktuális gazdasági környezetet is szem előtt tartotta az Otthonline megtervezésekor. Az ajánlat alapját képező nagyképernyős nethozzáférés minden csomagban belföldön korlátlan böngészést és e-mailezést kínál, választástól függően havi 100-500 GB belföldi adatforgalmat, 2 év hűségvállalás esetén nettó 6500-12500 forintért, amelyre az első 6 hónapban 50% kedvezményt biztosít a Telenor. A hűségidő nélkül választható Office 365 alkalmazások havi nettó 1340 forintért érhetők el, míg az F-Secure IT-biztonsági megoldás az első hat hónapban díjmentes, ezután havi nettó 590 Ft-ba kerül. Az Otthonline elérhető meglévő és új Telenor üzleti előfizetők számára is.

Vissza