Az MMD bemutatja az új Philips 242B1V monitort

Kütyü Magazin - 2020. június 2.

Az MMD, vezető kijelző szakértő és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelenti az új, 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) Philips 242B1V LCD képernyőt. A professzionális felhasználók termelékenyésének javítását, valamint a bizalmas adatok és tartalmak védelmét megcélzó új modell Full HD (1920 x 1080) felbontással és SmartImage technológiával rednelkezik a képek és videók lehető legélénkebb megjelenítése érdekében.

Philips 242B1V

 

Biztosítsa bizalmas adatait a vizuális feltörés ellen

A Philips 242B1V könnyedén bekapcsolható adatvédelmi üzemmóddal rendelkezik, amely megelőzi a vizuális feltörést, és elrejti a képernyőn szereplő tartalmakat a nyitott irodákban és közösségi munkaterekben. Ez az új, innovatív funkció kifejezetten azokat a vállalatokat és szakembereket célozza meg, akik számára a bizalmas adatok védelme kiemelten fontos. A Philips Privacy Mode integrált adatvédelmi megoldást kínál az esetlen képernyővédőkkel való bajlódás nélkül. A képernyő egyetlen gombnyomással elsötétedik, és oldalról alig látható, szemből viszont továbbra is kiváló képminőséget biztosít. A Philips Privacy Mode bevezetésének köszönhetően a képernyőn megjelenő tartalmat kizárólag a képernyővel közvetlenül szemben ülő felhasználó láthatja, így biztonságosabbá téve a munkát.

 

Kiváló képminőség és kényelmes felhasználói élmény

A képernyőn megjelenő adatok védelmének biztosítása mellett a Philips 242B1V kiváló minőségű képeket jelenít meg a Full HD 1920x1080-as felbontásnak és az IPS technológiának köszönhetően, amely révén biztosított a széles tartományban mozgó pontos színreprodukció, valamint az extra-széles, 178°/178°-os betekintési szögek.

Az adatvédelmen és a teljesítményen kívül az új modell számos kényelmi funkcióval rendelkezik az ergonomikus munkaterület megvalósítása érdekében. A kijelző EasyRead üzemmóddal van ellátva, amely papírszerű olvasási élményt nyújt, a SmartErgoBase lábazat pedig állítható magasságú, elforgatható és dönthető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a monitort a számukra ideális távolságra és pozícióba állítsák. A Philips 242B1V a kifejezetten kényelmi célokra kifejlesztett LowBlue üzemmóddal is rendelkezik, amely csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék fényt, a FlickerFree technológia pedig csökkenti a villódzást a kényelmesebb olvasás érdekében.

 

Fenntartható és környezetbarát monitor kiváló teljesítménnyel

A monitor környezetbarát koncepciója átragyog a kijelző innovatív funkcióin. A Philips 242B1V három fő funkcióval büszkélkedhet, amelyek elősegítik az energiatakarékosságot, miközben a lehető legjobb minőséget és kényelmet biztosítják: LightSensor, Power Sensor és SmartImage technológia. Míg a LightSensor technológia a monitor fényerejét a környezeti fényhez igazítja, így tökéletes képminőséget nyújt minimális energiafogyasztással, a beépített Power Sensor észleli a felhasználó jelenlétét, és automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, ha a felhasználó nem tartózkodik a gép előtt. Ez akár 70%-kal is csökkenti az energiaköltségeket, valamint növeli a monitor élettartamát.

A SmartImage a Philips kizárólagos csúcstechnológiás, felhasználóbarát technológiája, amely a kijelző teljesítményét optimalizálja. A megjelenített tartalom elemzésére alapozva a SmartImage a tartalomhoz igazítja a képek és videók kontrasztját, színtelítettségét és élességét.

A csúcstechnológiás innovációk széles körén túl a Philips 242B1V energiatakarékos, és számos nemzetközi környezetvédelmi előírásnak megfelel, többek között az EnergyStar 8.0, az EPEAT szabványoknak, valamint a RoHS-irányelv előírásainak is.

_____________  

* Az EPEAT-besorolás csak azokon a helyeken érvényes, ahol a Philips regisztráltatja a terméket. Az országában érvényes regisztrációs állapot megtekintéséhez látogasson el a https://www.epeat.net/ weboldalra.

Vissza