Extra 100 GB Hipernet vagy duplázott adatkeret jár a Telenor nyári promóciójában

Kütyü Magazin - 2020. június 3.

Mobilnetezés szempontjából a nyár hagyományosan intenzívebb időszak, és ugyan az idei biztosan nem lesz szokványos a koronavírus miatt, abban azonban nincs változás, hogy a Telenor most is extra adatkerettel járul hozzá ügyfelei gondtalan időtöltéséhez. A meglévő számlás és kártyás előfizetők duplázott adatkeretet, az újonnan érkező számlások pedig 100 GB extra Hipernetet érvényesíthetnek.

Új előfizetőknek

Extra 100 GB Hipernetet kapnak azok, akik június 2. és augusztus 19. között új számlás Hiper tarifa előfizetést kötnek hűségidő vállalásával. Az extra 100 GB egyszeri, 30 napig érvényes belföldi adatjegyet jelent, amely az új előfizetéshez kapott promóciós kóddal aktiválható augusztus 31-ig a www.telenor.hu/ajandek-100gb/aktivalas oldalon. Az ajánlat egyaránt érvényes az új ügyfelekre, és a kártyás előfizetésről havidíjasra váltó telenorosokra.

Jó hír azoknak, akiknek nincs szükségük ekkora plusz adatmennyiségre, hogy azt másnak ajándékozhatják: a promóciós kód átruházható bármely, publikus számlás lakossági előfizetéssel rendelkező lakossági Telenor-előfizetőnek.

Ha pedig valaki a koronavírusra való tekintettel szeretné elkerülni a személyes ügyintézést, otthona biztonságából, online is megkötheti az új előfizetést a telenor.hu-n, amihez videós segítséget is talál.

Meglévő számlás és kártyás Telenor-ügyfeleknek 

A már meglévő lakossági számlás tarifával rendelkezők június 2. és augusztus 19. között a MyTelenor alkalmazáson keresztül nem csak 10% kedvezménnyel vásárolhatnak egyszeri adatjegyet, de a benne foglalt adatmennyiséget megduplázza a Telenor. Így például az 1 GB-os egyszeri adatjegy megvásárlásával 2 GB adat vehető igénybe az eredeti 1090 forintos ár helyett 981 forintért; 2990 forint helyett pedig 2691 forintért 5 GB helyett 10 GB jár. Az 1+1, 3+3 és 5+5 GB adatjegyek esetében az így kapott teljes adatmennyiség felhasználható belföldön és az EU-ban is; a 15+15 GB esetében 17 GB, a 100+100 GB-nál pedig 20,2 GB forgalmazható le az EU-ban.

A kártyás ügyfelek ugyanebben az időszakban 2 hónapig dupla adatmennyiséget kapnak, ha publikusan elérhető megújuló adatjegyet, vagy megújuló 2in1 perc és mobilnet csomagot vásárolnak, vagy már rendelkeznek vele, és ahhoz a MyTelenor appon keresztül aktiválják a duplázást. Az így kapott adatmennyiség belföldön és az EU-ban is leforgalmazható.

A promóció keretében kedvezményes készülékajánlatok is elérhetők. A továbbfejlesztett kamerával rendelkező Samsung Galaxy A41 online vásárlás esetén, Hiper M tarifákkal már 0 forintos kezdőrészlettel, 22 havi 899 forintos törlesztőrészlettel elvihető, 9490 forintos készülékes havidíj, 2 év hűség, e-Komfort csomag és előlegfizetés mellett. 

Vissza