Az élő sport eredmények koronázatlan király alkalmazása

Kütyü Magazin - 2020. június 12.

A sportrajongók körében valószínűleg nem szorul bemutatásra az Eredmenyek.com élő eredménykövető alkalmazás, amely segítségével kis túlzással a világ bármely szegletéből tudomást szerezhetünk a legkisebb csapat akár félidei részeredményéről is.

Úgy 5 éve már mi is beszámoltunk az akkor még forradalminak számító alkalmazásról, amellyel a felhasználók élőben értesülhetnek szinte a világ összes sporteseményéről a labdarúgástól kezdve az asztaliteniszig. Azóta az Eredmenyek.com segítségével 38 sportág több mint 6000 versenysorozatát követhetjük élőben, sőt egy komplett sport adatbázishoz férhetünk hozzá, hiszen közel sem csak élő eredményeket kapunk, hanem rengeteg statisztikát és érdekességet is. Visszanézhetjük például egy adott meccs teljes történetét percről-percre, vagy egy-egy játékos pályán töltött perceinek a számát.

Ha csak futball szempontból vizsgáljuk az alkalmazást, és eltekintünk a többi népszerű sportágtól, amelyek közül egyébként bármelyiket rendkívül egyszerűen felvehetjük a kedvenc sportágaink közé, akkor konstatálhatjuk, hogy a Bajnokok Ligájától a kisebb sorozatokig tényleg szinte minden versenysorozat elénk tárul világszerte. Több mint 1200 futballbajnokság és kupa érhető el az alkalmazásban, melyek közül egyszerű kattintással/koppintással megadhatjuk a kedvenceinket, hogy a következő látogatáskor ezek már a kezdőoldalon várjanak bennünket, illetve, hogy csak ezek eseményeiről kapjunk értesítéseket. Követhetünk csak csapatokat, meccseket vagy játékosokat is, a testreszabhatóság szinte végtelen lehetőséggel kecsegtet.

A tabellákon és meccsinformációkon kívül pedig a közelmúltban olyan érdekes funkciókkal bővült az Eredmenyek.com, mint a beharangozók, az összefoglalók, a fotóriport, a hírek, sőt bizonyos esetekben egy-egy gólt is megnézhetünk videón. Ha megnyitunk egy mérkőzést, könnyen hozzáférhetünk továbbá a kívánt meccs összeállításaihoz, a két csapat egymás elleni korábbi eredményeihez, az aktuális álláshoz az adott tabellán – egy szó, mint száz, valóban mindenhez, amit egy mérkőzésről tudni akarunk és tudnunk kell. Ráadásul ez csak egyetlen sportág az elérhető 38 közül, ugyanilyen pontosság és adathalmaz vár ránk minden más sport esetén is!

A sportesemények élő követése és a sportfogadás manapság kéz a kézben jár, így természetesen a játékosokra is gondoltak a fejlesztők. A nyitott mérkőzésablakban maradva találunk egy Oddsok nevű fület is, amely alatt számos olyan fogadás nyereményszorzói tárulnak elénk, mint például az 1X2, a Gólok száma vagy a Pontos végeredmény. Azon kívül, hogy itt azonnal látjuk a kínált oddsokat, egyetlen gombnyomással meg is játszhatjuk a kívánt tétet valamelyik megbízható online fogadóirodában, mint például az Unibet.hu. Fogadásunk elhelyezése után pedig egy könnyed ujjmozdulattal hozzáadhatjuk az eseményt Az én meccseim közé, és élőben követhetjük a fogadás eredményességét.

Az úttörő alkalmazás természetesen elérhető a weben is az Eredmenyek.com címen, és hatalmas reklám erővel bír, hiszen a több mint 90 millió felhasználója világszerte 97 százaléka férfi és nagy valószínűséggel sportkedvelő vagy legalább sportfogadó. A weboldal havonta 23,5 millió oldalmegtekintést ér el és a látogatók átlagéletkora 31 év. Ezek azért is érdekes adatok, mert hirdetési célokból egy igen irányzott célközönséget határoz meg. Óriási értéket ad tehát az ezen a területen hirdetni akaró vállalatok számára, akik – ha jobban belegondolunk –, egy-egy az egyben elérnek minden férfit.

Az élő sport eredmények legismertebb alkalmazása elérhető Android operációs rendszerekre, azaz okostelefonokra és táblagépekre, illetve az App Store-ból is, ha Apple eszközre akarjuk telepíteni. Amint megvagyunk a letöltéssel, érdemes regisztrálni egy számlát, hogy bejelentkezve mindegyik eszközünkön egyből követni tudjuk kedvenceink eredményeit. Hajrá!

Vissza