Tartsa karban, hogy mindig örömet okozzon!

Kütyü Magazin - 2020. július 8.

Vannak olyan eszközök az ember életében, amik karbantartása kifejezetten fontos, mert sokszor, sok örömet okoznak. Nincs ez másként az erotikus segédeszközökkel sem, hiszen azok is megérdemlik a törődést és ápolást. Lássuk, hogy hogyan is kell tisztítani őket használat után.

Tisztítóeszközök

A legfontosabb, hogy az erotikus segédeszközeit rendszeresen, azaz minden használat után fertőtlenítse le. Ez teljesen logikus és alapvető lépés, hiszen enélkül eltéve nem higiénikus az eszköz, és a fertőzések melegágya is lehet. A fertőtlenítőfolyadékok használata igen jó választás, hiszen többségében baktériumölő hatással rendelkeznek, és nem mellesleg fertőtlenítenek is. A legjobb, ha illat- és színezékmentes a készítmény, mivel így megelőzhetjük az allergiás reakciókat.

Persze ha tartalmaz cinket, akkor még minimálisabbra csökken az esetlegesen felmerülő irritáció is, sőt, ha a tisztító pH-ja is megfelelő, akkor mindent megtettünk azért, hogy egészséges és tiszta legyen a szexuális segédeszközünk.

Ezeknek a használata igen gyors és egyszerű, hiszen elegendő csak rápermetezni az eszközre, és azzal alaposan átdörzsölni, majd ha végeztünk, akkor le kell öblíteni, és már tehető is el a helyére. A Szeresdmagad.hu webáruház kínálatában igen sokféle tisztítófolyadékot találhatunk, amik közül biztosan megtaláljuk az ideálisat.

Otthoni módszer?

Sokan félnek a különböző kemikáliák használatától, így inkább az otthoni eszközökkel történő tisztítást választják. Bár sokkal egyszerűbbek és hatékonyabbak a különböző tisztítók, hiszen a legtöbb a latexből készült darabokhoz is ideális, nem csak a szilikon-, gumi- és üvegeszközökhöz.

Ha mégis inkább otthon alkotnánk, akkor érdemes langyos szappanos vízzel áttörölni az eszközt, majd a szappant habosítsunk fel a kezünkön, és alaposan mossuk át vele. Végül szintén langyos vízzel öblítsük le! Nagyon fontos, hogy az elemes vagy akkumulátoros eszközökkel nagyon óvatosan kell bánni, hiszen ha befolyik a víz, akkor könnyen tönkremennek, úgy pedig sokkal költségesebb lesz az otthoni tisztítás, mintha fertőtlenítőfolyadékkal kezeltük volna. Amennyiben megtisztítottuk az eszközünket, úgy egy puha törölközővel kell szárazra törölni, és el lehet tenni a következő használatig.

Kiszerelés tekintetében is igen színes a paletta, hiszen a kisebb 60 milliliterestől elkezdve a 2 decis variációig bármit találhatunk. Ez persze azt jelenti, hogy változó ideig elég, de mivel igen keveset kell használni egy-egy alkalommal, így nem kell egyhamar újat venni.

Érdeklik a különböző szexuális segédeszközökhöz való tisztítók? Ha nem ragaszkodik a szappanos lemosáshoz, akkor is gazdaságosan takaríthatja kedvenc eszközeit.

 

Vissza