A népszerű fogadási portál, a Mightytips magyarul is elérhető

Kütyü Magazin - 2020. július 21.

Jó hírünk van a sportfogadás szerelmeseinek. A közkedvelt online fogadóirodákat összefogó oldal, a Mightytips.com immáron magyar nyelven is elérhetővé vált, így még könnyebben megtehetők a tétek, mint valaha.

Aki a sportfogadás mellett dönt, 2020-ban már egyáltalán nem kérdés, hogy az online térben teszi mindezt. Számos bukméker oldal kínál élő közvetítésekre való fogadási lehetőséget, így már csak azt kell eldönteni, melyik site-ot is válasszuk. A nemzetközi irodák nem minden esetben érhetőek el magyarul, ami nem is akkora baj, hiszen a legtöbb funkciógomb egyszerűen használható azoknak, akik nem beszélnek angolul, illetve az oldalakat egyszerűen le lehet fordítani a böngészőbe épített fordító alkalmazás révén.

De ne szaladjunk ennyire előre. Amíg ide eljut a felhasználó, számos lépésen végig kell mennie, kezdve attól, mi érdekli igazán, milyen bónuszok érhetőek el, valamint az adott fogadóiroda konkrétan mire specializálódott.

Számos bukméker oldal versenyez a felhasználók kegyeiért, a felhasználónak nincsen más dolga, mint dönteni, és élvezni a szolgáltatások széles tárházát. De hogyan döntsük el, melyik is lesz a nekünk megfelelő?

Jó hírünk van: nem is kell sokat gondolkodni ezen, hiszen az igazi szakértők megteszik helyettünk. A Mightytips.hu pont ilyen céllal készült, és számos sportfogadási oldalt listáz egy helyen, és átfogó képet ad arról, hol milyen lehetőségek állnak a felhasználó rendelkezésére.

Ezen az oldalon szó szerint mindent megtalálhatunk, amit az online fogadóirodákról és az internetes fogadásról tudni érdemes. Nem csupán arról kaphatunk képet, milyen szolgálatatási palettával rendelkezik az adott site, hanem olyan tényezőkre is kiemelt hangsúlyt fektetnek, mint a megbízhatóság, a használhatóság és a kínált bónuszok. És ha mindez még nem lenne elég, időről időre új értékelések kerülnek fel az oldalra, és a régebbi elemzéseiket is folyamatosan frissítik, így mindig naprakész információ várják az oldalra látogatókat.
 


Az oldal előnye továbbá az is, hogy nem csupán hosszú leírások, bemutatások révén dönthetjük el, mi mellett tesszük le a voksunkat, hanem az egyes oldalak rangsorolását is megtaláljuk összehasonlítva, egymás alatt listázva az értékelésekkel, a kiemelt előnyökkel, valamint az üdvözlőbónusz mértéke is fel van tüntetve. Emellett pedig az sem elhanyagolható tényező, hogy az adott oldal tekintetében van-e lehetőség közvetlen ügyfélszolgáltattal felvenni a kapcsolatot, ha problémába ütközünk vagy kérdésünk van, milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre, illetve a mobilra optimalizált kialakítás, esetleg egy külön mobilalkalmazás ugyanilyen lényeges szempont lehet. Ezekre itt mind választ kaphatunk.

Az ilyen típusú gyűjtőoldalakkal ellentétben a Migthytips.hu-n nem csak arról kapunk képet, mitől jó egy bukméker site, hanem azt is világosan leírják, az eddigi tapasztalatok alapján mi az, ami negatívumnak tekinthető. Nem biztos, hogy ezek egyből elriasztják a felhasználót, de például azoknak, akik mondjuk egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető oldalt keresnek, a zsúfolt, többlépcsős site-ok bizonyára nem nyerik majd el a tetszésüket annak ellenére, hogy minden más tekintetben passzol az elképzeléseinknek. 

Az oldalon szerencsére számos más alternatíva részletes értékelése is megtalálható, a rövid, összefoglaló elemzés mellett a hosszabb leírásra is egy gombnyomással el lehet navigálni, így garantáltan megtalálja mindenki, amit keres.

Az összehasonlító site-ok, tekintve, hogy nemzetközi gyűtjőoldalakat listáznak, többnyire angol nyelven érhetők el, ezzel szemben a Migthytips immáron magyarul is a sportfogadó oldalakat kereső felhasználók rendelkezésére áll. Ez nagyban megkönnyíti a döntést azok számára is, akik kevésé boldogulnak el angol nyelven. A többi pedig már csak azon múlik, mit is keresünk valójában.

Vissza