Kiváló hangminőséggel érkezik az LG új hangszórója

Kütyü Magazin - 2020. július 30.

Kibővült az LG Electronics (LG) XBOOM Go hordozható, vezeték nélküli hangszórócsaládja: az új PL7, PL5 és PL2 modellek a Meridian technológiáját használják, és már Magyarországon is kaphatók.

Az LG XBOOM Go PL a nagyfelbontású zenei hangrendszerek egyik világvezető márkája, a hangszórók a Meridian technológiája segítségével a korábbinál még kiemelkedőbb basszus és tisztább énekhang lejátszására képesek. Az új külsőbe öltöztetett, kompakt méretű és akár 24 órányi zenelejátszást biztosító akkumulátorral szerelt eszközök kiemelkedő választást jelentenek a prémium hordozható hangeszközöket keresőknek.

A kivételes basszust a PL7 és PL5 típusok esetében a Dual Action Bass funkció biztosítja, ami felerősíti az alacsony frekvenciájú hangokat, így a ritmus teltebb és erőteljesebb lesz. A PL7 modellen továbbá magassugárzók teszik még tisztábbá és pontosabbá a lejátszott magas hangokat.

Az XBOOM Go PL sorozatot a kiváló hangminőségen túl egy további funkció is különlegessé teszi: a felhasználók vezeték nélkül köthetnek össze két azonos típusú hangszórót (Dual Play), így még gazdagabb hangzást hozhatnak létre.

A PL7 és PL5 modellek egy vizuális kiegészítő funkciót is kaptak: a beépített LED-világítás a dalok sebességével és ütemével összehangolt, színes fényimpulzusokat bocsájt ki. 

A hangszórók képesek egyidőben akár két telefonnal is vezeték nélkül összekapcsolódni. A felhasználók az okostelefonjukról néhány kattintással vezérelhetik az eszközöket — csatlakozhatnak rájuk, szabályozhatják a fényüket, böngészhetik a lejátszási listát vagy állíthatják a hangszínszabályzót —, ehhez mindössze elég letölteniük az Android és iOS rendszerre is elérhető LG XBOOM Bluetooth applikációt.

Vissza