Minimális súrlódás mellett maximális sebesség

Kütyü Magazin - 2020. augusztus 9.

A Razer bejelentette a rendkívül alacsony súrlódású Acari egérpadot, amelyet a nagyméretű, 420x320 mm-es felületen történő legegyenletesebb egérsikláshoz és maximális sebességhez terveztek - lehetővé téve az ultragyors reakcióidőket és a pixel-pontos precizitást. 

Az egyedülálló, ultraibolya keményítésű, strapabíró nanogyöngy felületével az Acari világszínvonalú statikus és dinamikus súrlódási együtthatók mellett garantálja a pixel-pontos követést.

A pontos, sima egérkövetés és a folyamatos, húzásmentes mozdulatok biztosítása érdekében a Razer Acari a nanogyöngy réteg mellett egy oleofób (zsírtaszító) felületet is kapott, amely csökkenti az olyan „kötőanyagok”, mint például a bőrből kicsapódó természetes zsírok és a por felhalmozódását. Ezek a rétegek egy kötéssel kapcsolódnak a texturált gumi hátlappal rendelkező polikarbonát maghoz, egy sima és egyenletes csúszófelületet létrehozva a biztonságos, csúszásmentes hátlappal - mindössze 1,95 mm vastagság mellett. 

Csak a legsimább maradhat meg. A Razer Acari egy rendkívül alacsony súrlódással rendelkező kemény egéralátét, amely teljes mozgásszabadságot és pontos egérkövetést biztosító, hatalmas felületével kielégíti a sebesség iránti igényeket.

Az egérpad €69,99 ajánlott fogyasztói áron már elérhető a Razer.com oldalon és a hivatalos viszonteladóknál.

Vissza