Egy hét korlátlan mobilnet Magenta1 ügyfeleknek

Kütyü Magazin - 2020. augusztus 31.

Indul az oktatás, a Magyar Telekom pedig ismét minden eshetőségre segít felkészülni a családoknak: Magenta1 előfizetőknek egy hétig korlátlan mobilnettel segít beindítani a tanévet.

Augusztus elejétől intenzíven készül az iskolakezdésre a Telekom, hogy megkönnyítse ezt a kihívásokkal teli időszakot. Egyedi készülék-csomagajánlattal, valamint számos, kifejezetten a tanulást és tanévkezdést segítő kedvezménnyel támogatja a családokat, diákokat és tanárokat a vállalat. A maximális rugalmasság és a korlátlan tanévkezdés jegyében a Magenta1 előfizetők meglepetéskuponokat kaptak, szeptember elején pedig a korlátlan mobilnet előnyeit is élvezhetik a Telekom extragyors hálózatán.

 

A digitális háttértámogatás az iskolakezdés izgalommal és kihívásokkal teli időszakában is fontos a családoknak, ráadásul a vállalat a különböző iskolatípusok eltérő kezdési időpontjaihoz is rugalmasan viszonyul: a korlátlan mobilnet szeptember 1-7. között aktiválható a Magenta1 ügyfelek számára a Telekom appban, és attól a pillanattól fogva egy héten keresztül használható fel.

A digitális arzenál, amely nyáron a szórakozást és a feltöltődést segítette, ősztől a kapcsolattartást és a tanulást teszi majd könnyebbé, kiszámíthatóbbá, élménydúsabbá. Utóbbi kiemelt szempont a Telekom számára, a vállalat ugyanis már az előző, a virtuális térben végzett tanévben is fő prioritásként tekintett az oktatás támogatására. A vállalat elkötelezett Magyarország, különösen pedig az oktatás digitalizációjáért, így ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy a tanév első hete mindenkinek zökkenőmentes legyen.

Vissza