Razer Kishi univerzális játékvezérlő iPhone-hoz

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 17.

A Razer bejelentette, hogy már elérhető a Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone, az idén januárban két „Best of CES” díjat nyert mobil-kiegészítő iOS változata. Kattintható analóg karjaival, számos előlapi- és multifunkciós gombjával, valamint a nyolcutas D-paddal a Kishi for iPhone a Razer díjnyertes kontroller hardverét első alkalommal teszi hozzáférhetővé az Apple felhasználók számára is.

"Ahogy a cross-play (különböző platformok közötti játék) egyre gyakoribbá válik a játékvilágban, a Razer Kishi egyenlő esélyeket kínál a mobil játékosok számára." - nyilatkozta John Moore, a Razer növekedési perifériáinak marketing és értékesítési vezetője. "A Razer Kishi for iPhone ezt az „méltányosságot” kiterjeszti az Apple Arcade rendkívüli játékgyűjteményére is, biztosítva, hogy bárhol is játssz, a győzelem mindig megragadható közelségben legyen."

 

A Razer megérkezett az Apple eszközökre is

A Razer Kishi for iPhone legmodernebb Lightning-port csatlakozóján keresztül az iOS-eszközökre hozza a konzolszintű vezérlést. A Kishi for iPhone rendelkezik az MFi (Made for iPhone) tanúsítvánnyal, és teljes mértékben kompatibilis az Apple Arcade-del, az Apple forradalmian új App Store-os játék-előfizetési szolgáltatásával, amelyben több mint 120 hihetetlenül szórakoztató cím található. Egyetlen előfizetéssel egy hattagú család az iPhone, az iPad, a Mac és az Apple TV között váltogatva, hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül élvezhet minden játékot. A Razer Kishi legújabb verziójának bevezetésével a Kishi játékvezérlő család egy új játékélményt hoz az iPhone 6 Plus-ra és az annál újabb eszközökre. 

A Razer Kishi for iPhone már elérhető az Apple Online Store áruházban, egyben ez az első alkalom, hogy egy Razer terméket bemutatnak az oldalon. A termék világszerte szeptember 22-től vásárolható meg egyes Apple üzletekben, tovább bővítve a játék-kiegészítők választékát.

Győzelemre tervezve

A Razer Kishi a konzolos kontrollerek funkcionalitását és irányítását kínálja az iPhone-játékosok számára. Kényelmes ergonomikus kialakítása hosszú játékidőt tesz lehetővé, a markolat és az optimalizált gombelhelyezés pedig az intuitív játékmenetről gondoskodik. Az okos konfiguráció és ergonómia nem csak a játék elején, de még a játék végén is egyaránt kényelmes és természetes érzést biztosít. 

Az intelligens kapcsolat révén a Razer Kishi for iPhone a felhasználó természetes kiterjesztéseként működik. A Kishi rendkívül alacsony késleltetésű Lightning csatlakozást kínál, amely gyakorlatilag kiküszöböli a bemeneti késleltetést, a felhasználók számára a folyamatos, zökkenőmentes irányítás érdekében azonnali gombválaszt adva. A passthrough töltés biztosítja, hogy a játékmenetek ne érjenek idő előtt véget, mivel az iPhone a közvetlenül a vezérlőhöz csatlakoztatatott töltőkábellel tölthető fel.

 

A Razer Kishi for iPhone-ról

  • Támogatott iPhone modellek: iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max 
  • Rendelkezik az MFi (Made for iPhone) tanúsítvánnyal
  • Lightning passthrough töltőport
  • Kattintható analóg karok

 

Árak és elérhetőség

$99,99 USD / 109,99€ ajánlott fogyasztói ár

Már elérhető a Razer.com-on, az Apple.com-on, valamint a hivatalos kiskereskedőknél.

Vissza