Még ellenállóbb kialakítással és továbbfejlesztett egészségügyi funkciókkal jön a Huawei okosórája

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 18.

A Huawei bemutatta díjnyertes okosóra sorozatának legújabb tagját, a Watch GT 2 Pro-t. A csúcsmodell prémium kialakítással, a karcoknak ellenálló zafír óraüveggel, fejlett sportmódokkal, stressz szint-figyeléssel, kéthetes üzemidővel és vezeték nélküli töltéssel szeptember 21-től bruttó 111.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, ajándék Huawei Freelace vezeték nélküli fülhallgatóval előrendelhető.

Strapabíró kialakítás

A Watch GT 2 Pro letisztult, kényelmes, ugyanakkor strapabíró okosóra. A zafír óralap extrém használat mellett is ellenáll a karcoknak. A titániumból készült keret tartós és ellenálló még szélsőséges időjárási körülmények között is. 

Az óra előlapján több mint kétszáz grafikai beállítás közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt. A Huawei Share OneHop Watch Face funkció pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerűen küldjék át okostelefonjukon tárolt képeiket az okosórára.

 

Vadiúj sportfunkciók

Legyen szó versenyszerű sportolásról vagy hobbiról, Watch GT 2 Pro több mint száz edzésmódot kínál, beleértve olyan új sportágakat, mint a síelés, a snowboard vagy a golfozás. Az okosóra beépített animált személyi edzője 44 különböző testhelyzetet animál 12 edzésmódhoz, ezzel lehetővé teszi, hogy okostelefon vagy más készülék nélkül, szabadon edzhessünk, akár otthon is.  A Watch GT 2 Pro összesen 96 edzéstípust támogat, melyeket fejlett érzékelőivel mér. A 11 profi edzésmód lefedi a legnépszerűbb mozgástípusokat, beleértve többek között a futást, sétálást, biciklizést és az úszást. A többi 85 edzésmóddal szinte bármilyen mozgásformát kipróbálhatunk, legyen szó fitneszedzésről, táncról, labdajátékokról, vízi-, téli- vagy extrém sportokról. Az edzésmód egyszerű kiválasztását követően a készülék méri a teljesítményünket, az okosszenzorok pedig többek közt a szívritmust, kalóriát, az edzés idejét, a véroxigén-szaturációt (SpO2) figyelik.

A síelés mód például figyeli a felhasználó átlagsebességét, a megtett távolságot, az ereszkedést, valamint hangüzenetben figyelmeztet a biztonságra. A golfmód elemzi a lendítés sebességét, sőt, be is mutatja ütésünket az óra kijelzőjén.

A Huawei Watch GT 2 Pro hat különböző edzésmódot ismer fel automatikusan, így anélkül is követi edzésünket, hogy bármit beállítanánk. Az új sportmódok mellett az okosóra továbbra is támogatja az extrémsportokat, szabadidős tevékenységeket, vízisportokat, labdajátékokat és számos egyéb aktivitást. 

A Watch GT 2 Pro a környezeti viszonyokra is figyel, így követi a napfelkeltét, a naplementét, a holdfázisokat, az árapályt és az időjárást is. Ez különösen természetjáró kalandoroknak és sportolóknak hasznos. Az előre telepített 13 féle futóprogram és a beépített virtuális futóasszisztens funkció azoknak segít, akik egyedül vagy otthon sportolnak.

 

Professzionális egészségfunkciók

A Huawei jelentősen fejlesztette az egészségfigyelő funkciókat az új készülékben. A TruSeen 4.0+ szívritmus-figyelő technológia a zafír hátlappal még pontosabb méréseket tesz lehetővé. A készülék támogatja a valós idejű szívritmus-figyelést, így bármilyen sport közben nyomon követhető a pulzus, az oxigénbevitel és a pihenőidő. A Watch GT 2 Pro támogatja a 24-órás-, a nyugalmi- és a rendellenes szívritmus-figyelést, az alvásfigyelést, az egész napos stressz figyelést és a véroxigén-szint változását is követi.

 

Árak és elérhetőségek:

A Huawei Watch GT 2 Pro két variánsban jelenik meg, sport változata Éjfekete, klasszikus változata pedig Nebula szürke színben érhető el a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél október 5-től, bruttó 111.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, valamint a Notebook.hu üzleteiben ugyanakkor szeptember 21 és október 4 között az előrendelt termékek mellé ajándék Huawei Freelace vezeték nélküli fülhallgató is jár a vásárlóknak. 

Kulcsszavak: Huawei, okosóra
Vissza