5+1 ok, amiért csatlakoznod kell egy önfejlesztő közösséghez

Kütyü Magazin - 2020. december 1.

A jó pap holtig tanul. Ahhoz, hogy ki tudjuk hozni az életünkből a maximumot, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne tanuljunk folyamatosan. Ha fektetünk magunkba időt, energiát, az garantáltan meg fog térülni. Nem csak jártasabbak leszünk egyes dolgokban, de boldogabbak, anyagilag megbecsültebbek is.

Ahhoz, hogy anyagi biztonságban élj, sokat keress, el kell sajátítanod bizonyos készségeket és tudást. Épp erre hívja fel Szendrei Ádám is a figyelmet az általa megálmodott Tudástár Klub kapcsán, mely az önfejlesztés magasiskolája. Nézzük, miért érdemes csatlakoznod egy ilyen (vagy épp ehhez az) önfejlesztő közösséghez.

Kötelezők röviden, avagy könyvek feldolgozva

Vannak olyan könyvek, amiket mindenképp szükséges elolvasnunk ahhoz, hogy megfelelően fejlődjünk. A Tudástár Klubban olyan könyvek vannak és lesznek feldolgozva, melyekből rengeteget tanulhatsz, fejlesztenek emberként, vezetőként és/vagy vállalkozóként. A világ leghíresebb mentorainak könyvei vannak magyarországi tapasztalatokkal felturbózva. Mindezt megkapod a Tudástár Klubban Szendrei Ádám tolmácsolásában, sőt hanganyagként is. Így útközben és sportolás mellett is tudod fejleszteni magad.

Szakmai mesterkurzusok

Ha munkahelyet váltanál, vagy vállalkozásba kezdenél, ez nagyon is neked való. A mesterkurzusok hatására egész biztosan el fogsz gondolkodni egy vállalkozáson vagy a váltáson. Ha a magadévá teszed a mesterkurzusok tudását, olyan ismeretanyag lesz a kezedben, amivel havi sok százezer forintos bevételre tehetsz szert. Óriási lehetőséget szalasztasz el, ha nem figyelsz a szakmai fejlesztésedre. A Tudástár Klub és Szendrei Ádám nem fogja hagyni, hogy elszalaszd ezt a lehetőséget!

Készségek fejlesztése

A szakmailag jó és érzelmileg intelligens emberek többet keresnek. Ma már nem elég, hogy szakmailag jó vagy, szükséged van különböző készségekre, soft skillekre is. Erre is megoldást nyújtanak a Tudástár Klub tréningjei. Itt tanulhatsz az érzelmi intelligenciáról, vezetői készségekről, kommunikációról, tervezésről, problémamegoldásról, stb. 

Előadások, klubtalálkozó

Nem mindegy, kikkel veszed magad körül. Ha olyanokkal, akik lehúznak, csak magadra vess! Legyél olyan emberek között, akiknek vannak céljaik, és tesznek is értük! Motiváló, felemelő, tanulságos és élvezetes egy-egy ilyen klubtalálkozó. Ráadásul kiváló alkalom új emberek megismerésére és a networkingre.

Egy hely, ahol bármikor kérdezhetsz

Egy zárt klubhoz tartozhatsz, ahol hasonszőrű emberek motiválják és segítik egymást. Ha elakadsz, ha segítségre lesz szükséged, csak jelezd, kérdezz, segítenek!

Rendszeres online karrierépítő workshop

A Tudástár Klub segítségével rendszeresen részt vehetsz a fenti workshopon. Ezzel vállalkozóként, szabadúszóként és karrierváltóként is óriási segítséget kapsz időről időre.

Vissza