Díjmentes filmek a Moziklubban

Kütyü Magazin - 2020. december 18.

A Telekom igazi karácsonyi meglepetése TV előfizetői számára, hogy december 23. és január 3. között minden filmet díjmentesen nézhetnek meg a MoziKlubban, ahol több, mint 6000 szinkronizált magyar nyelvű tartalom érhető el.

Azok számára, akik az ünnepi időszakban a legújabb külföldi és magyar filmekkel szeretnének kikapcsolódni, széles választékot nyújt a Telekom Videótéka, ahol az egész család válogathat a több mint 4000 tartalom közül. A Telekom Videótéka könyvtárában szereplő filmek egyszeri, filmenkénti kölcsönzési díj ellenében nézhetők meg. A magyar nyelvű vagy magyar felirattal ellátott filmek száma folyamatosan bővül. E hónapban többek között olyan premierfilmek kerülnek a Videotéka kínálatába, mint az Álomépítők, a Tenet, a Családi karácsony, a Palm Springs, Az elfeledett karácsony, vagy Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című alkotása, melyet Magyarország 2021-ben Oscar díjra jelöl.

 

Decemberben a hetente megújuló Ünnepi Ajándékfilmek mappában szereplő tartalmak díjmentesen érhetők el azoknak a nézőknek, akik Telekom IPTV tévé előfizetéssel, vagy Telekom TV GO regisztrációval rendelkeznek. 

Akik mobileszközeiken szeretnék élvezni a filmkínálatot, mert épp úton vannak, vagy foglalt a tv-képernyő, és még nem regisztráltak a Telekom TV GO szolgáltatásra, ezen a linken tehetik ezt meg.

Vissza