Kódolatlan Da Vinci TV a téli szünetre

Kütyü Magazin - 2020. december 23.

Az új év elejéig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV csatornája a PR-Telecom, a kábeles távközlési piac meghatározó szolgáltatója kínálatában, több, mint 80,000 háztartásban. A csatorna a közelgő ünnepkörre és a kódolatlan téli szünetre számos hasznos kapcsolódó műsort kínál. 

A berlini központú Da Vinci TV érdekes sorozatokat kínál a kultúra, történelem, matek, alkotás, természettudományok valamint sport és szabadidő kategóriákban.  A 24 órában sugárzó TV-csatorna kreatív és gondolatébresztő programokat nyújt a gyerekeknek, de az esti programblokkban a felnőtteknek is. 

A Da Vinci TV műsorán a január 4-ig tartó kódolatlan téli szünet alatt többek között speciális programblokkal készülnek a Karácsonyra. A műsorok a karácsonyi készülődéshez és az ünnepléshez is szuper hangulatot teremtenek! A Történelem másképp adásában a korábbi idők karácsonyi hagyományait ismerhetjük meg, Thomas Edison titkos laborjában pedig magával a Mikulással találkozhatunk! 

 

Decemberben az Ikerdokik bevetésen c. népszerű sorozat 8. évadának premierje is elstartol.  A műsor egy egypetéjű iker orvospár vezetésével kalauzolja a kis nézőket testünk és a betegségek rejtélyes világába. Az érdekes tényekkel és sok humorral fűszerezett sorozat egyszerre kínál szórakozást és tanulást – a csatorna filozófiájának megfelelően. Az egyenként 30 perces epizódok mindig tartogatnak valami meglepetést és valami újdonságot a felnőtt nézők számára is. Az új évadban a baleseti osztályon továbbra is sok a sérült, törött orr, törött lábujj, de még lóharapás is lesz! Milyen hatással van a cukor a szervezetünkre és mit mond el rólunk a székletünk – ez is kiderül a Da Vinci TV-n! 

A felnőtteknek szól a Természeti erők új premiersorozat, melyből kiderül miért készítenek a méhek tökéletes hatszögletű kaptárokat vagy, hogy miért kék a víz színe. Elbűvölő helyszínek a legújabb technikával rögzített élőlények és környezetük, melyeket a természeti erők formálnak. 

A Da Vinci TV-n decemberben is elérhetők a jól ismert sorozatok, úgy, mint a fizikával foglalkozó Tudomány nagyban, a történelem nagy alakjait viccesen bemutató Történelem másképp vagy az otthoni kísérletezést új szintre emelő Csináld magad okosságok. A PR-Telecom nézői feldobhatják a téli szünetet, és hasznos ismereteket szerezhetnek a Da Vinci tartalmak segítségével, melyek érthetővé teszik a tudományos elméleteket, felkeltik a kíváncsiságot, és beszélgetésre ösztönözik a családokat. A csatorna online felületein pedig téli tematikájú tudományos kvízjátékok is indulnak.

Vissza