Minden, amit tudni érdemes az SD 36 táplálékkiegészítőről

Kütyü Magazin - 2021. február 2.

Sok ember bízik a különféle táplálékkiegészítő készítményekben és bogyókban. Hiába a bizalom, ezek sem váltják meg a világot, ám vannak szerek, amelyek segíthetnek fogyni, súlyt tartani és formálódni egyaránt. Az SD 36 tabletta egy a sok közül, ám mivel kizárólag gyógynövényből készült, így teljesen természetes kapszulának számít. De vajon mit érdemes tudni az SD 36 táplálékkiegészítőről? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mire használható az SD 36 táplálék-kiegészítő tabletta?

A készítmény egy magyar termék, amely nemzetközi kutatások eredményeire épült. A modern technológiának köszönhetően manapság már számos fogyókúrás tablettából válogathatunk. Az SD36 táplálékkiegészítő azonban három gyógynövényből áll, tehát nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. A terméket olyan kivonatokból állították össze, amelyek felerősítik egymás hatásait. A gyógynövényeknek köszönhetően megkönnyíti a fogyást és a zsírvesztést. 

Milyen összetevőket tartalmaz az SD36?

A kapszula barbarea vulgaris, ceratonia siliqua és ascophyllum nodosum felhasználásával készült. Míg a barbarea egy keresztesvirágú növény, amely csak az eurázsiai területen őshonos, addig a ceratónia Szíriában megtalálható cserje. Előbbi ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag gyógynövény, amely serkenti az anyagcserét. Addig utóbbi akár 15 méterre is megnőhet, a barna termése pedig rendkívül kellemes illatú. A magas antioxidáns tartalmú növényt előszeretettel használják gyulladások csökkentésére. 

A harmadik gyógynövény pedig a már említett ascophyllum, amely Írország mellett Grönlandon és Norvégiában őshonos csomós moszat. Ez elősegíti a zsírszövetek lebontását, illetve hatásos izomvesztés nélküli fogyás esetén is. 

Mikor érdemes fogyasztani a táplálékkiegészítőt?

Azoknak a személyeknek ajánlott szedni az SD36-ot, akik már szinte mindent kipróbáltak és nem jártak sikerrel a fogyás terén. Ha már többféle étrendet, kúrát és terápiát kipróbáltál, de továbbra is küzdesz a kilókkal, akkor érdemes beszerezned a készítményt. Csak napi 2x1 tablettára lesz szükséged, amelyet étkezés előtt, 2-3 dl folyadékkal szükséges bevenned. Legjobban akkor jársz, ha reggel és este szeded, hiszen így a kapszuláknak van elég ideje felszívódni. A változást már 3-4 hét után észlelheted az alakodon és a testsúlyodon egyaránt.

A készítmény nagy előnye, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján nincs mellékhatása. Annak érdekében, hogy ne csak fogyj, hanem formálódj is, érdemes valamilyen sportot is űzni mellette. Ez felgyorsíthatja a zsírégetést, de jótékony hatással van a mentális egészségedre is.

Ne feledjük azonban, hogy a tabletták nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és egészséges étkezést. Az SD36 nem ajánlott gyermekeknek és szoptatós, illetve várandós kismamáknak sem.

Vissza