22Bet – magas induló bónusz széleskörű kínálattal fűszerezve

Kütyü Magazin - 2021. február 15.

Kiemelkedő induló bónusszal kecsegtet a Bet22 névre hallgató sportfogadási oldal. A széleskörű kínálattal rendelkező bukméker site világszerte elérhető a felhasználók számára.

Az online szerencsejátékok útvesztőjében számos oldal verseng a felhasználók kegyeiért. Sok szempont van, ami a mérlegelés alapjául szolgálhat Ilyen többek között a széles sportág kínálat, a befizetések egyszerűsége, a magas bónuszok stb.

A 22 Bet sportfogadási oldal mindezt kiemelkedő színvonalon kínálja a felhasználói számára. Ezt a bukméker irodát választók garantáltan jó helyen vannak: a legnépszerűbb, de a kevésbé népszerű sportágak rajongói is találnak maguknak valót.

A cég kínálata valóban nagyon széleskörű, így például olyan sportágakban fogadjunk, mint labdarúgás, röplabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong, ökölvívás, kézilabda, salakmotorozás, de akár biliárd vagy sakk is választható.

Jó hír továbbá az is, hogy számos fizetési módot elfogad a szolgáltató. Fizethetünk többek között Visa, Mastercard, illetve Maestro kártyákkal, valamint Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard és Bitcoin is az elfogadott fizetési módok közé tartozik. Mindemellet pedig kiemelkedő, 24 órás ügyfélszolgálattal rendelkeznek, amely szintén kiemelt fontosságú tényező a megfelelő online sportfogadási iroda kiválasztásánál.
 


És ha mindezek még nem lenne elég jó érv, hogy beregisztráljuk, az üdvözlőbónusz biztosan meggyőz minket arról, hogy érdemes. Összehasonlítva más online sportfogadási oldalakkal, a 22Bet messze a legmagasabb üdvözlőjutalmat kínálja, amelyhez nem kell mást tennie az újonnan regisztrált felhasználónak, mint az első befizetést kezdeményezni. Ezután garantáltan jár a pénzjutalom, amely jelen állás szerint 35 000 Ft, és teljes mértékben elkölthető az oldalon megtehető fogadásokra.

Jó hír továbbá, hogy számos különböző élő közvetítés érhető el. Ennek köszönhetően a játékosok folyamatosan figyelhetik a kedvenc csapataikat és nyomon követhetik azok eredményeit. Ez nagyban megkönnyíti többek között az élő fogadásokat.

Az oldal továbbá professzionális statisztikákra alapszik. Ezekhez pedig szükség esetén bármikor hozzá lehet férni. A statisztikák magukban foglalják pl. a közvetlen meccsek történetét, az adott csapatok utolsó eredményeit, táblázati helyezéseket stb. Érdemes ezeket is böngésznie azoknak, akik nem csupán tétjeiket szeretnék megtenni, de egyben nagyobb esélyt is szeretnének a nyerésre.

Vissza