A Galaxy S21 Ultra 5G lett a legjobb okostelefon

Kütyü Magazin - 2021. július 1.

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G csúcskészüléke nyerte a Legjobb Okostelefon kategória fődíját a 2021-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress). Az évente megrendezett Global Mobile Awards díjkiosztón az okostelefonok hardveres- és szoftveres megoldásait, valamint kapcsolódó szolgáltatásait vizsgálják, és a leginnovatívabb készülékeket tüntetik ki a szakértők. 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: A Legjobb Okostelefon 

A június 30-i díjátadó ceremónián a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G készüléket választották az elmúlt év Legjobb Okostelefonjának. A professzionális kamerarendszerrel és egyedülálló Intelligens kijelzővel rendelkező csúcsmobil különleges felhasználói élményt kínál a fotórajongóknak. Az S szériában elsőként támogatja az S Pen használatát, így a különféle feladatok minden eddiginél hatékonyabban végezhetők a telefonon. Ezek az egyedi funkciók és a letisztult kialakítás emelik a legjobbak közé a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G-t.   

A kategória zsűrije szerint a Galaxy S21 Ultra 5G „a legjobb Androidos okostelefon, amelyet a Samsung készített, számos új funkcióval, lenyűgöző AMOLED kijelzővel és a piacon megtalálható egyik legjobb kamerával. Ez a készülék minden tekintetben kiemelkedőt nyújt, ezért találtuk érdemesnek a 2021-es Legjobb Okostelefon díjra.”  

 

A Samsung Galaxy S20 FE készüléke is felkerült a kategória legjobbjai közé, amely a Galaxy S20 csúcskészülékek rajongóinak kedvelt funkcióit még több felhasználóhoz juttatta el. Az okostelefonban megtalálható az MI-vel működő kamerarendszer és a gyönyörű Infinity-O 120Hz kijelző is.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen színvonalas kategóriában kaptunk elismerést az idei GLOMO díjátadón. A Samsung büszke a mobilkommunikációs fejlesztések területén elért eredményeire, és az a célja, hogy olyan eszközöket készítsen, amelyek most és a jövőben is illeszkednek a felhasználók életviteléhez – mondta Stephanie Choi, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának alelnöke és marketing vezetője. – A felhasználói igények egyre sokfélébbek, mi pedig elkötelezettek vagyunk, hogy olyan eszközöket fejlesszünk, amelyeket a felhasználók szerte a világon szeretni fognak."  

„Gratulálunk a GSMA GLOMO Awards 2021 összes nyertesének és jelöltjének, akik valóban megtestesítik az idei esemény tematikáját, a Connected Impact fogalmát – mondta John Hoffman, a GSMA Ltd vezérigazgatója. – Tekintettel az elmúlt 15 hónap kihívásaira, mindennél fontosabb, hogy most összefogjunk, hogy elismerjük az iparágat formáló hihetetlen innovációt és találékonyságot, valamint ennek pozitív hatásait, amelyek az egész világon érezhetők.”

Vissza