Genesis Nitro 650 – Ergonomikus gamer szék

Kütyü Magazin - 2021. október 20.

A Genesis Nitro 650-et olyan felhasználók számára tervezték, akik számára fontos, hogy gamer székük kényelmes és tartós legyen. A két színváltozatban: fekete, valamint fekete és fehér színben kapható modellt fej- és deréktámasszal szerelték fel, hogy védje a játékosok gerincét. Tartós anyagokból készül, ezért hosszú évekig szolgálja majd tulajdonosait.

A Genesis Nitro 650 egy ergonomikus karosszék, amelyet gamerek számára terveztek. Profilozott részei optimális alátámasztást biztosítanak a gerinc létfontosságú szakaszainak - a derék- és a nyaki területeknek. Az ülést és a háttámlát formázott habbal töltötték fel, ezért az évekig tartó intenzív használatot is jól bírja. A széket ökobőr és kopásálló anyag kombinációja borítja.

A Genesis Nitro 650-t olyan rugóval látták el, amely akár 150 kg terhelést is elbír, ennek köszönhetően univerzálisan használható. A háttámla szöge és a kartámaszok magassága is igény szerint beállítható. A hintamechanika a hosszabb játékmaratonok során is gondoskodik a pihenésről. A szett 60 mm-es, padlókímélő kerekeken mozog.

A Genesis Nitro 650 gamer szék október elejétől lesz kapható a boltokban. Ajánlott ára 249€ / 259$. A felhasználók két színváltozat közül választhatnak: fekete, valamint fekete-fehér.

Műszaki leírás:

●  borítás: szövet és ökobőr

●  elérhető színek: fekete, fekete és fehér

●  maximális terhelés: 150 kg (gázrugó: 4. osztály)

●  funkciók:

o  hintamechanika

o  háttámla beállítása

o  karfa magasságának beállítása (1D)

●  kerekek: 60 mm átmérő

●  súly: 20 kg

Vissza