Öveket becsatolni, kezdődik az árzuhanás!

Kütyü Magazin - 2021. november 13.

Készen állsz az év legnagyobb akciójára? A Mio idén sem hagy cserben, sőt, minden eddiginél szélesebb kínálattal vesz részt a 2021-es Black Friday napokon! Ha menetrögzítő kamera vásárlásán gondolkodsz, nem érdemes tovább várni, hiszen több mint 5000 termékhez juthatsz hozzá, akár 40% kedvezménnyel! 

Mi az egyik legjobb alkalom elektronikai eszközök vásárlására? Az utóbbi évek tapasztalatai egyértelműen azt mutatják, hogy a Black Friday! Ez különösen igaz a Mio menetrögzítő kameráira, ami az eladási adatokból is jól látszik: míg 2018 és 2019 között 95%-os volt az emelkedés, egy évvel később már 170%-os növekedést tapasztaltak a „Fekete Péntek” idején. A menetrögzítő kamerák vezető gyártója idén sem hagyja szenzációs ajánlatok nélkül az érdeklődőket: az alapkészülékektől kezdve, a középkategórián át, egészen a csúcskészülékekig mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

 

Kamerák A-tól Z-ig

Menetrögzítő kamerák vásárlásánál számos szempontot érdemes figyelembe venni: milyen a felvétel minősége, hogyan teljesít éjjel és rossz látási viszonyok között, vagy épp milyen vezetéstámogató funkciókkal rendelkezik. A Mio már az olyan belépőkategóriás készülékeitől kezdve, mint a MiVue C312 figyel arra, hogy Full HD-s felvételekkel gondoskodjon a sofőr és utasai biztonságáról.  A MiVue 700-as sorozattól pedig Sávelhagyás figyelmeztetéssel, Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszerrel vagy épp Fáradtság-figyelmeztetéssel bővül a repertoár. Természetesen azok sem maradnak kedvezmény nélkül, akik a legfelső kategóriából szeretnének választani, hiszen a többek között Smart vagy Passive parkolási móddal és a Speed Cam Alert-tel is felszerelt MiVue 812, MiVue 818 és MiVue 866 is beszerezhető lesz, minimum 26%-os kedvezménnyel.

Kedvezmény minden irányba

Ne csak szemből, a hátad mögött is rögzítsd az eseményeket! Az akcióban részt vevő MiVue A30 hátsó kamera 140°-os látószögben és 1080p Full HD minőségben rögzíti, hogy mi történik az autónk mögött. Az A30 kompatibilis például a MiVue J85, a MiVue C540 és MiVue C570, a MiVue 792, MiVue 795, MiVue 798, MiVue 798 Dual, valamint a MiVue 866 menetrögzítő kamerával is, melyek szintén kedvezményes áron szerezhetők be a Black Friday alkalmával.

Az akcióban a Auchan, Best Byte, eMAG.hu, Euronics, Extreme Digital, Hervis, iPon.hu, Media Markt, Ramiris, Spar és további üzletek vesznek részt.

Az Extreme Digital és az eMAG Black Friday időpontja 2021. november 19.!

Vissza