Színváltós LG hűtőszekrény fokozta a hangulatot az IFA-n

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 6.

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon mutatta be színváltó LED-es ajtópanelekkel ellátott MoodUP hűtőszekrényét. A berendezés újabb bizonyítéka annak, hogy a vállalat képes reagálni a változó trendekre, sőt, újakat teremt az otthoni elektronikai eszközök mezőnyében – ezt tükrözi az LG közelmúltban bevezetett, a felhasználók szokásai alapján fejlődő készülékek koncepciója, valamint az ultraelegáns LG Objet Collection bemutatása. A különleges MoodUP, amely az LG fejlett hűtési és intelligens technológiáival van felszerelve, egy teljesen új konyhai élményt nyújt azáltal, hogy az ajtók világításának színe testreszabható, a beépített hangszórón keresztül pedig akár zenét is lejátszhatnak a felhasználók.

Az LG MoodUP hűtőszekrény egyedi, LED-es ajtópaneljeivel rendkívül jól variálhatóvá teszi a konyhai dizájnt, és merőben újfajta megoldást kínál arra, hogy még stílusosabb legyen a helyiség. A felhasználók a hűtőszekrény – és ezzel a konyha – megjelenését ugyanis bármikor megváltoztathatják: az LG ThinQ alkalmazásban 22 féle szín közül választhatnak a felső, és 19 szín közül az alsó ajtópanel megvilágításához. Ezen túl a panelek megjelenését is a saját ízlésükre szabhatják, illetve különböző, hangulatos színtémákkal dobhatják fel a konyhát. A természet tónusait és árnyalatait idéző Season színtéma a különböző évszakokat jelképezi, míg a Mood téma lágy, nyugtató színekkel segít a jó közérzet megteremtésében.

 

Az LG új hűtőszekrénye a különleges, változtatható színek mellett kiváló hangzást is kínál beépített Bluetooth-hangszórójával, amely kényelmesen csatlakoztatható bármilyen okostelefonhoz, táblagéphez vagy kompatibilis laptophoz. A felhasználók kiválaszthatják a hangulatukhoz – vagy a hűtő témájához, színéhez – illő dalokat kedvenc zenestreaming-szolgáltatásaikból, vagy a ThinQ alkalmazás Music Collection lejátszási listájából. Amikor valamilyen audiotartalmat játszik le a hangszóró, a MoodUP LED-es paneljei a zenével szinkronban is tudják változtatni a színüket, így téve még szórakoztatóbbá a konyhában töltött időt.

Az LG egyedülálló hűtőszekrényébe olyan felhasználóbarát funkciókat is beépítettek, mint a színértesítések. Amikor a hűtőszekrény ajtajába épített szenzor azt érzékeli, hogy a készülék túl sokáig maradt nyitva, az érintett panel többször villog – így tudatja a felhasználóval, hogy az ajtót ideje becsukni.  A hűtő ezzel segít megelőzni a hideglevegő-veszteséget és a felesleges energiafogyasztást. Amikor pedig a MoodUP mozgásérzékelői észlelik, hogy valaki közeledik a géphez, mindkét panel üdvözlően villog. A hűtőszekrény még éjszaka is a felhasználók kedvére tesz: a fagyasztó ajtaja ugyanis fényesebben világít, hogy az éjféli nassolók könnyebben megtalálják, amit keresnek.

 

Amikor az ajtópanelekbe épített LED-ek kikapcsolt állapotban vannak, a MoodUP hűtőszekrény az elegáns fehér és szürke színek kombinációjával illeszkedik a konyha hagyományosabb megjelenéséhez. Az elegáns, időtlen kivitel bármilyen dekorációval harmonizál, és különböző színű sziklák és kövek természetes, finom kontrasztját idézi.

Az LG különleges hűtőszekrényébe a vállalat saját fejlesztésű, intelligens háztartási eszközökbe szánt mesterségesintelligencia-chipjét is beépítették, amely lehetővé teszi, hogy a MoodUP folyamatosan olyan funkciókkal tegyen hozzá a felhasználói élményhez, mint a hangfelismerés, valamint a WiFi- és Bluetooth-kapcsolat.

 

„Az LG-nél mindig is izgalmas, új utakat kerestünk a felhasználói élmény javítására, és büszkék vagyunk arra, hogy ez ismét sikerült a MoodUP hűtőszekrénnyel” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Ez az egyedülálló hűtőszekrény színt, zenét és kényelmet visz a konyhába, és az LG élvonalbeli technológiáit és innovatív dizájnfunkcióit beépítve bizonyítja folyamatos elkötelezettségünket a jobb otthoni élet megteremtése iránt.”

A termék elérhetősége régiónként eltérő lehet.

Vissza