Az LG OLED készülékeit három „Best of Innovation” díjjal jutalmazták

Kütyü Magazin - 2022. december 2.

Az LG Electronics (LG) legújabb életmód-megoldásainak technológiai és dizájnbeli kiválóságát ezúttal is számos elismeréssel jutalmazták: a vállalat több mint két tucat CES 2023 innovációs díjat érdemelt ki. Ezek között az LG OLED készülékei a legkiemelkedőbb megoldásoknak odaítélt Best of Innovation díjból hármat is bezsebeltek a számítógépes perifériák, játékok és videokijelzők kategóriáiban.

A világ legnagyobb, évente megrendezett szórakoztatóelektronikai szakkiállítása, a CES mögött álló szervezet, az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) által minden évben odaítélt CES Innovation Award díjak innovatív fogyasztói termékeket és szolgáltatásokat ismernek el számos eszköz- és technológiai kategóriában.

 

A 2023-as CES alkalmából az LG-nek odaítélt 28 díjból 10-et a vállalat OLED televízói kaptak meg. Ez a 11. egymást követő év, hogy az LG önálló fénykibocsátásra képes pixelekkel működő tévéi CES innovációs díjat érdemeltek. Az LG OLED televíziókat, amelyek változatos, innovatív formatervezésükről ismertek, világszerte nagyra értékelik kivételes képminőségük, élénk, valósághű színeik, tökéletes feketéjük és végtelen kontrasztarányuk miatt.

 

A 88 hüvelykes LG SIGNATURE OLED 8K TV három kategóriában is elismerést kapott, míg az ultra nagyméretű, 97 hüvelykes OLED tévé, valamint a világ első ívelhető, 42 hüvelykes OLED képernyőjével büszkélkedő televíziója, az LG OLED Flex kettős díjazott lett.

Az LG háztartási készülékei közül a CES 2023 innovációs díjának nyertesei közé tartozik az LG PuriCare Aero Furniture is, amely a légtisztítás új dizájnkoncepcióját testesíti meg. Szintén elismerést érdemelt a prémium kategóriás LG CordZero All-in-One porszívó és gőzölős felmosó.

 

A díjnyertes termékek között megtalálható még az LG WashTower Compact mosógép, az LG UltraGear OLED gaming monitor és az LG XBOOM 360 bluetooth hangszórórendszer is.  

A 2023-as CES innovációs díjával elismert LG termékek teljes listáját a szakkiállításon, 2023. január 5. és 8. között jelenti be a vállalat. 

Vissza