Ciki vagy nem? Neked van már, vagy inkább kihagyod?

forrás: Kütyü Magazin - 2023. szeptember 1.

Most minden bizonnyal epedve várod, hogy megtudd, miről is van szó. Nem is nagyon húzzuk tovább az idődet, így eláruljuk, hogy mai írásunk témája nem más lesz, mint a szexuális játékszerek, amelyek kezdenek egyre elterjedtebbé válni.

Persze nem mindenhol és nem mindenkinél, így ma azt igyekszünk körüljárni, hogy ennek a különbségnek mi lehet az oka, illetve egy kis kitekintést is teszünk a múltba a téma kapcsán. Ha már rutinos eszközhasználó vagy, vagy épp csak kacérkodsz a gondolattal, akkor mindenképpen tarts velünk!

Nem új keletű!

Bár a Szexaruhaz.hu Szexshopban kapható szexuális játékszerek meglehetősen modern és fejlett külsővel rendelkeznek, azért nem árt tudni, hogy ezeknek az örömet okozó eszközöknek bizony történelme van. Több ezer éves múltra tekintenek vissza, ugyanis már a legkorábbi fennmaradt emlékekből is nyilvánvalóan látszik, hogy az őskori és az ókori emberek is szerettek örömet szerezni önmaguknak és párjuknak egyaránt.

Az, hogy aztán ezt az évszázadok során tabusították, az némiképp az egyházaknak, a vallásoknak köszönhető, így nem meglepő módon, ami régen természetes volt, ma már inkább szégyellni való lett. Holott nem kellene ennek feltétlenül így lennie, hiszen a testi örömszerzés egy teljesen mindennapi velejárója az emberi létnek, és a legjobb, ha a helyén kezeljük a dolgokat.

Nem pusztán öncélú!

Ma már szerencsére egyre több országban egyre több ember fedezi fel magának újra az olyan szexuális játékszereket, mint a vibrátorok, a különféle maszturbátorok, prosztataizgatók vagy akár a péniszpumpa. Ennek többféle haszna is van.

Egyrészt az egyedül töltött időben szabadon kísérletezhetsz, ezáltal jobban megismerheted a testedet. Ennek pedig akkor is hasznát fogod venni, amikor életed párjával szerelmeskedtek, hiszen tudni fogod, hogyan és hol érjen hozzád.

Másrészt pedig akár párosan is kiélvezhetitek ezeket az izgalmas kütyüket, ugyanis a szexuális segédeszközök használata nagyban hozzájárul ahhoz, hogy boldog és elégedett párkapcsolatod legyen. Az eszközök bevetése a hitvesi ágyban segít minél jobban megismerni egymást, fokozza az intimitást és az összetartozást, valamint elmélyíti a kapcsolatot, és elősegíti a nyílt és őszinte kommunikációt, miközben fantasztikus orgazmusokat élhettek át együtt és külön-külön is!

Ideje szétnézni egy szexshopban!

A legjobban akkor fogod tudni megdönteni az önmagadban felállított sztereotípiákat, ha saját tapasztalatot szerzel. Éppen ezért mindenképpen érdemes szétnézni a Szexaruhaz.hu Szexshop webáruházában, ahol otthonod kényelméből és diszkréciójából tudod felfedezni magadnak azt a rengeteg szexuális játékszert, amely akár az egyedül töltött perceket, akár a pároddal közös órákat is csodás élménnyé varázsolhatja.

Közelegnek a kuckózós esték, tegyetek arról, hogy a négy fal közé szorulva se unatkozzatok!

 

Vissza