Owlet Okos bébifigyelő kamera és zokni

Kütyü Magazin - 2024. február 24.

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

Az Owlet okos monitoring érti és biztosítja az ideális környezetet a baba kiegyensúlyozott alvásáshoz. Az Owlet célja, hogy előmozdítsa a nevelés holisztikus megközelítését, és kihasználja a technológia nyújtotta előnyöket, így a kicsik és a szülők is többet tudnak pihenni. Az Owlet segítségével nyomon követhető a baba pulzusa, oxigénszintje és alvási trendje – mindez a Monitor Duo élő videó streamelése közben ellenőrizhető.  

Kipihent baba, kipihent szülők

„Az Owlet okos eszközöket azért fejlesztettük ki, hogy minden szülőhöz eljusson a legjobb technológia. Mindenki szeretné tudni, hogy a babája jól van, nyugodtan és biztonságban alszik. Örömmel tölt el, hogy az Owlet már Magyarországon is elérhető, ahol nagyon nyitottak a technológiai újdonságokra és egyre többen nagy hangsúlyt fektetnek az egészségre. Tudom, hogy az Owlet segítségével a szülők és a babák is jobban, nyugodtabban alszanak majd” – mondta el Kurt Workman, az Owlet társalapítója, ügyvezető igazgatója és 3 gyermek apukája.

„Az Owlet Smart Sock az első babamonitor, amely alvás közben nyomon követi és rögzíti a baba oxigénszintjét és pulzusát, ezáltal folyamatos visszajelzést ad a baba egészségéről. Az alvástörténeti funkciójában a szülők megtekinthetik, hogy mennyi ideig és hogy aludt a gyermekük. A Smart Sock pulzoximetriás technológiája lehetővé teszi a szülők számára, hogy figyelemmel kísérjék a számukra legfontosabb adatokat” – tette hozzá Kurt Workman.

 

Okos zokni és kamera – stílusos és hasznos kiegészítők

Az okos zoknit már újszülött kortól egészen 18 hónapos korig hordhatják a kicsik. Az apró és dizájnos zoknival a szülők első perctől kezdve nyomon követhetik gyermekük alvási szokásait. A Smart Sock Okos Zokni összekapcsolható az Owlet Kamerával, így éjjel-nappal teljes biztonságban tudhatják a gyermekeket. Az Owlet Kamera gyakorlatilag észrevétlen kiegészítője marad a gyerekszobának, hiszen a technológia úgy működik jól együtt az emberrel, hogy beleolvad a környezetébe és csak akkor jelez, ha valóban szükség van rá.   

Az Owlet Smart Sock Okos Zokni hihetetlen nyugalmat kölcsönöz, mivel nyomon követi a baba pulzusát, oxigénszintjét, és értesítést küld, ha az értékek túllépik az előre beállított referencia tartományokat. Ha a pulzusszám vagy az oxigénszint kívül esik a megadott értékeken, a bázisállomás wifin keresztül fények és hangok által figyelmezteti a szülőt.  

Az Owlet Kamerán keresztül a szülő bárhonnan láthatja és hallhatja a babát, ezen felül a rendszer kontrollálja a szobahőmérsékletet is. Az Owlet HD Kamera nagyfelbontású videót közvetít, az éjjellátó által sötétben is tiszta képet sugároz a szülő telefonjára. 

Soha ne maradjon le egyetlen fontos pillanatról még alvás közben sem! 

Kulcsszavak: babafigyelő, Owlet
Vissza