Paletta L és Trió díjcsomagok a T-Mobile és T-Home díjcsomag-kínálatában

Farkas Norman - 2011. július 7.

A T-Home és a T-Mobile alig több, mint egy éve vezette be Paletta szolgáltatáscsomagjait, melyek 4 szolgáltatást (tévé, internet, vezetékes és mobiltelefonálás) kínálnak egy csomagban, kedvező havi díjért. Most bővült a csomagok száma, lássuk, mit hordoz magában a két újdonság!

A Paletta L díjcsomag csupán méretbeli változásokat mutat. Az "alatta" helyet foglaló Palatta M havidíja 10990 Ft, maximum 5 Mbps sebességű letöltést kínál, 54 tv-csatornát tartalmaz és otthoni vezetékes telefonról indított hívásaink esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású, Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile-előfizetők felhívása esetén. A Paletta L csomag annyiban tér el az M-től,hogy havi 13990 Ft-ért maximum 15 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 55 tv-csatornát (IPTV és Digitális Kábel TV esetén), 200 perc belföldi mobiltelefonálást kínál.

A Paletta Trió létrehozásakor nem a méret volt a lényeg a szolgáltató szemében. Azt vette figyelembe, hogy bár nem mindenhol állnak rendelkezésre azok a műszaki feltételek, melyek a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes internet szolgáltatásainak igénybevételét lehetővé teszik, még lehetőség van a szolgáltató mobilinternet szolgáltatásának elérésére. Ily módon a díjcsomag keretében havi 9840 Ft-ért 59 tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást és maximum 7 GB adatmennyiségű mobilinternetet nyújtanak nekünk, melyet a mindenkor garantált le és feltöltési sebességen lehet leforgalmazni.  A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után túlforgalmazási díj nélkül netezhetünk tovább, viszont ez esetben lassításra kell számítanunk: 128 kbit/s-ra redukálódik a le- és feltöltési sebesség a fordulónapig. Az adatdíjcsomagokban foglalt adatforgalmi keretek belföldi forgalmazásra használhatók fel, a külföldi roaming forgalomért a díjszabás szerinti - kissé borsosabb - díjat kell fizetni. 

A Paletta csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain tekinthetők meg.

Vissza