Sanyo - Felturbózott Eneloop Mobile Boosterek

Farkas Norman - 2011. július 22.

A Sanyo bemutatta továbbfejlesztett mobil gyorstöltőit, - a KBC-L54D-t és a KBC-L27D-t  - melyek elődjeiknél 8%-kal nagyobb teljesítményűek.

A gyártó felismerte, hogy napjainkban egyre elterjedtebbek a mobil eszközök, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy elássa a piacot a mobiltelefonokhoz és táblagépekhez egyaránt csatlakoztatható Mobile Boosterekkel. Ezek a kütyük jó szolgálatot tehetetnek, ha például egy hosszab utazás alkalmával sikeresen lemerítjük a telefonunkat, pedig tudjuk, hogy később bizony szükségünk lesz rá.

A két utód színesebbé teszi a termékcsaládot és a két előd (KBC-L2BS és KBC-L3AS) mellet végre több lehetőségünk is lesz a választásra. Az izmosabb versenyző (KBC-L54D) 5400 mAh, kistestvére (KBC-L27D) pedig 2700 mAh kapacitású. A nagyobb teljesíténynek köszönhetően másfélszer gyorsabban tölhetjük fel velük tabletünket, vagy mobilunkat, mint "régi" társaikkal. Egy három színben (zöld, narancssárga és piros) világítani képes LED informál minket a Booster töltöttségéről, és ha úgy adódik, hálózatról, vagy USB kábelen keresztül szinte bármilyen USB aljzattal rendelkező ketyeréről feltölthetjük a mobil akkut.

Ideális ajándék lehet az eszköz "kocka" barátainknak. A gond csak az, hogy megjelenésük kizárólag Japánban várható (bár, aki nagyon szeretne egyet, biztosan hozzá tud jutni), idén szepremberben. Áruk - szerintem - nem vészes, a KBC-L27D 3500 japán jen (kb. 8550 Ft), a KBC-L54D pedig 5000 japán jen (kb. 12 300 Ft) kipengetéséért vihető majd haza.

 

Forrás: Sanyo

Kulcsszavak: USB, akkumulátor, mobil
Vissza