Unfriend Finder Facebook Script - Ki szabadult meg tőlem a Facebookon?

Farkas Norman - 2011. július 30.

Kíváncsi vagy arra, hogy miként derítheted ki a legegyszerűbben és legbiztonságosabban, hogy mely ismerőseid távolítottak el Téged barátaik közül a Facebookon? Itt a válasz.

Kínos, ha például többezer ismerősünk van a Facebookon és pont az egyik legjobb barátunk pártol el ott tőlünk, mi pedig lehet, hogy észre sem vesszük a dolgot, s így nem is próbáljuk helyre hozni a kapcsolatot. A kis bővítmény, mely cikkünk tárgyát képezi, pont erre a helyzetre kínál megoldást, ugyanis láthatjuk általa, hogy mely ismerőseink váltak a Facebookon exismerőssé. A kiegészítés egy új menüpontot hoz létre a menüsorban, melyre rákattintva megtekinthetjük, kik töröltek minket barátaik listájáról. A telepítéstől kezdve nulla Unfriend-ről indulunk, és a használat folyamán már folyamatosan nyomonkövethetjük az eseményeket e téren (is). Barátkérőinket is figyelhetjük, és arra is fény derülhet, hogy egy ismerősünknek semmi baja velünk, csak épp rakoncátlankodott a Facebook, amikor fel akartuk vele venni a kapcsolatot.
A szkript pozitívuma, hogy nyílt forráskódú, ezért biztosan nem tartogat számunkra - a rejtett kódú társaiban olykor felbukkanó - kellemetlen meglepetéseket.
 
Nem halogatom tovább, leírom hogyan, és hol juthatsz hozzá a bővítményhez. Először döntsd el, mely böngészőhöz tartozó variánst szeretnéd telepíteni, ugyanis mindegyikhez más-más módozat tartozik. Csak a következő böngészők támogatottak:
 

Safari      Opera      Chrome     Firefox

 
Az általad kiválasztott böngésző nevére kattintva eljutsz a weboldalra, melyen válaszd a "Download" fület, majd a logóra klikkelve töltsd le, aztán az instrukciókat követve üzemeld be a hasznos kis bővítményt.
 
Remélem, sok hasznát veszed!
Kulcsszavak: Facebook, plugin
Vissza