Azonnali üzenetküldés Facebook módra: Messenger

Farkas Norman - 2011. augusztus 10.

Mark Zuckerberg vállalata bemutatta az Android és iOS platformokra egyaránt elérhető csevegő alkalmazását, a Messengert.

Mivel a Facebook nem is olyan rég felvásárolta a Belugát (ami egy remek kis üzenetkezelő alkalmazás hírében állt), ezért sejtettük, hogy nem kell sokat várnunk a napra, amikor előhozakodik a saját, Beluga előnyeit magába foglaló megoldásával. 

A Messenger amellett, hogy gyorsabbá és kényelmesebbé teszi számunkra az üzenetkezelést, képes a csoportos üzenetek küldésére is. Ez utóbbi lehetőség nem példa nélküli, hisz találkoztunk már vele a Googe+ és az Apple iMessage megoldásaiban is. Az alkalmazás segítségével megoszthatjuk tartózkodási helyünket, valamint képeket is csatolhatunk üzeneteinkhez.

Volt szerencsém kipróbálni az alkalmazást, és nagyon megtetszett. Valóban könnyű használni, és remekül átlátható. Ami külön fontos számomra, hogy ne veszítsem el a fonalat a sok-sok üzenet küldése és fogadása következtében. Nos, a Messenger nem hagy elveszni, borzasztóan könnyű átböngészni vele az előzményeket.

Vissza