A Sony Ericsson bejelentette Live with Walkman készülékét

Kütyü Magazin - 2011. augusztus 22.

Ma hivatalosan bejelentette a gyártó a zenére és a közösségi oldalak használatára kihegyezett Android 2.3 operációs rendszerű mobiltelefonját, a Sony Ericsson Live with Walkman-t.

A szemrevaló, ívelt dizájnon és cseppfolyós kijelzőn kívül a telefon 3,2”-es képernyővel és erős, 1Ghz-es processzorral rendelkezik. Az előlapi kamera Skype videóhívásra alkalmas, míg az 5 megapixeles autofókuszos kamera 720p-s HD videofelvételre képes. A remek hangminőségért a Sony xLOUD technológiája felel, míg az okostelefonokon jelenleg elérhető legfrissebb Android szoftveren (Gingerbread 2.3) keresztül az Android Market 250 000 alkalmazása közül lehet válogatni.

A Live with Walkman a következő tartalmak és funkciók segítségével válik a zene és a közösségi hálók szakértőjévé:

  • -Facebook integráció: a telefon a leggyakrabban használt területein, így a képgalériákban, zenelejátszókban, telefonkönyvben és a naptárban azonnali hozzáférést biztosít a Facebookhoz.

  • -Media Discovery alkalmazás: egy dinamikus alkalmazás, amely a zenék és videóklippek világát annak legfrissebb állapotában jeleníti meg a felhasználó számára, beleértve a Facebook™ ismerősök által javasolt tartalmakat is.

  • -Infinite gomb: ezzel a gombbal állandóan hozzáférhetővé válnak a kedvelt előadókhoz köthető legújabb tartalmak, például videóklippek, információk és dalszövegek.

  • -Qriocity zene és video szolgáltatás a Sony-tól: a felhasználók a nagy kiadók által kiadott hanganyagok millióit, illetve a vezető filmstúdiók alkotásainak ezreit érhetik el néhány gombnyomással. A Sony szolgáltatásához kizárólag Sony Ericsson Android okostelefonokon lehet hozzáférni.

  • -Sony xLOUD: a beépített hangszórók teljesítményét jelentősen növelő Sony technológia

  • -TrackID: ez a funkció azonnal felismeri az FM rádióban és zenelejátszóban éppen szóló dalt, amely azonnal megoszthatóvá és letölthetővé is válik.

A Sony Ericsson Live with Walkman fekete és fehér színben, 2011 negyedévétől lesz elérhető világszerte a kiemelt piacokon.

A készülék teljes specifikációja ide kattintva megtekinthető a gyártó weboldalán.

 

Vissza