Fotónyomtató iOS és Android alapú eszközökhöz

Farkas Norman - 2011. augusztus 23.

A Century APRi és a hozzá tartozó iOS, vagy Android alkalmazás segítségével rendkívül egyszerű és gyors a fotónyomtatás. Mivel a nyomtató egy dedikált iPod és iPhone dokkal rendelkezik, ezért – bár az androidos szerkezetekkel is hajlandó együttműködni - inkább iOS rendszerű kütyükhöz ajánlható.

A Century ma jelentette be a korántsem high-end kategóriás, ugyanakkor nagyon ötletes és praktikus eszközt, mely 300 x 300 dpi felbontású képeket képes nyomtatni, valamint támogatja a JPEG formátumot. Persze – gondolom – akik professzionális felhasználás céljából vásárolnak fotónyomtatót, nem feltétlenül olyan termékre vágynak, aminek legfőbb erőssége, hogy biztosítja az okostelefonokról való nyomtatás lehetőségét.

Érthető módon –   noha a HP TouchPad és Pre3 tulajdonosok sajnálatára - kimaradt belőle a webOS támogatása, de így is sokak számára használható marad, mivel az iOS mellett az Android operációs rendszerű gépekkel is használható. Hogy pontos legyek, az iPhone 3G-től kezdve az iPhone 4-ig bezárólag kompatibilis a nyomtató az iPhone modellekkel, rajtuk kívül az iPod Touch, iPad, valamint az összes androidos készülék is támogatást élvez. Kérdés, hogy miként oldják meg azt, hogy a hamarosan megjelenő iPhone 5-tel is használható legyen a masina.

Az APRi egyébként nagyon kompakt kis printer, súlya 1,4 kg, méretei: 175x100x151 mm.

 

Te használnál egy ilyen kütyüt?

 

Forrás:Century

 

Vissza