MP3 HD kompatibilis hordozható médialejátszók a Samsungtól

Farkas Norman - 2011. augusztus 31.

A koreai gyártó bejelentette YP-R2 és YP-Z3 lejátszóit, melyek az MP3 HD támogatása mellett hozzáférnek Korea legnagyobb zene áruházához, a Melonhoz.

Igen, mindkét kütyüvel elérhető a több, mint 2,2 millió dalt tartalmazó Melon, de ez csak a hab a tortán.

Az YP-R2 és YP-Z3 zenelejátszók az MP3 HD (5x jobb minőségű, mint a sima mp3) támogatása mellett tartalmazzák a Samsung SoundAlive technológiáját, melynek köszönhetően a zene szerelmesei elmerülhetnek az EQ beállítások, s így a különböző hangzások világában.

A vizuálisabb alkatúaknak jó hír, hogy mindkét ketyere fel van szerelve egy WQVGA felbontású kijelzővel, így út közben - az 5.1-es hangzás élvezete mellett – meg is tekinthetjük különböző multimédiás tartalmainkat. Az R2 3 hüvelykes, a Z3 pedig 1,8 hüvelykes panelt kapott.

A lejátszók nem fogják húzni a zsebedet, de még csak kis sem fognak dudorodni a nadrágodból, legalábbis vastagságuk (8,6mm) és tömegük (R2: 52g Z3: 36g) erre enged következtetni.

Az FM rádiót is tartalmazó PMP-k 4, illetve 8GB-os változatban kerülnek piacra. A 8GB-os Z3 110, az ugyanekkora kapacitású R2 pedig 160 dollárba kerül.

 

 

Vissza