InterCity: Ingyenes wifi, okostelefon-nyeremény

forrás Prim Online - 2011. szeptember 2.

A MÁV-START Zrt. a mai napon indítja el a díjmentes, fedélzeti internetszolgáltatását tíz InterCity kocsijában, amelyek az északkeleti országrészben közlekednek. A megvalósítás részleteiről, szeptember 13-án ad a vasúttársaság, minden részletre kiterjedő tájékoztatást a megoldást szállító Magyar Telekommal közösen, addig pedig játékra hívja utasait.

Szolgáltató vállalatként kiemelten fontos a MÁV-START Zrt. számára, hogy az utasainak a vasúti utazást komfortossá, a vonatokon töltött időt pedig hasznossá tegye. Ennek érdekében a személyszállító vasúttársaság szeptember 2-tól ingyenes fedélzeti internetszolgáltatást nyújt tíz 3. generációs InterCity kocsiján. Az utasok számára az internetelérés díjmentes.

Azok az utasok, akik utazásaik során felismerik és lefotózzák a kocsik külső oldalán található wifi matricát és fotóikat beküldik szeptember 12-én 12 óráig az ertekesites@mav-start.hu e-mail címre, okostelefont nyerhetnek, amelyet a Magyar Telekom Nyrt. ajánlott fel.
A nyertesek nevét a szeptember 13-án délelőtt megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra a  személyszállító vasúttársaság, amelyen a Magyar Telekom Nyrt.-vel közösen ad tájékoztatást a wifi-program megvalósulásának részleteiről, illetve a további fejlesztési tervekről.
 

Kulcsszavak: MÁV, utazás, Wi-Fi
Vissza