HTC Sensation XE - Beats fülhallgatóval

Farkas Norman - 2011. szeptember 14.

A HTC hivatalosan bemutatta Sensation XE készülékét, melynek „személyében” a Sensation prémium kategóriás Beats fülhallgatóval felszerelt utódját ismerhetjük meg.

Ha az Android rendszerű újdonságot a hozzá kapott, távvezérlővel ellátott Beats fülhallgatóval használjuk, akkor a készülék automatikusan a „Beats by Dr. Dre” profilra vált át, s a zeneszámok ebben az üzemmódban kifejezetten a fülhallgatóhoz igazítva kerülnek lejátszásra. Függetlenül az általunk használt zeneszolgáltatás fajtájától sokkal erőteljesebb basszusban, élénkebb énekhangban és tisztább hangzásban lesz részünk az XE – Beats párossal.

A Sensation XE specifikációját tekintve nem sokban különbözik elődjétől, azaz 4,3 hüvelykes qHD felbontású érintőképernyővel, 1080p minőségű HD videó felvételére alkalmas, 8 megapixeles fő kamerával és VGA felbontású előlapi kamerával van felvértezve. A készülék belsejében egy 1,5GHz-es processzor és 768MB RAM kapott helyet. A jövevény 1730mAh teljesítményű akkumulátorától hosszabb üzemidőt remélhetünk.

A mobiltelefon 8, illetve 16GB kapacitású microSD memóriakártyával kerül forgalomba, tehát nem kell aggódnunk a tárhely miatt.

A leendő vásárlók a stílusos, fekete-bordó színekben pompázó készülékre várhatóan már szeptemberben lecsaphatnak. Elsőként az európai és ázsiai piacokon bukkan majd fel a Sensation XE, várható ára körülbelül 800 dollár.

 

Vissza