Kisirodák számára is ideális - Brother MFC-J220

Kütyü Magazin - 2011. szeptember 21.
Az otthoni- és kisirodai felhasználók igényeire szabott kompakt készülék kis helyigénnyel és könnyen kezelhető funkciókkal rendelkezik. A négy alapfunkciós eszköz gyorsan és kiváló minőségben dolgozik, költség- és energiatakarékos beállításaival értékes kiegészítője az irodai feladatok elvégzésének, valamint a fényképnyomtatásban is megbízható teljesítményt nyújt.

Az MFC-J220 multifunkciós készülék 33 lap/perc mono és 27 lap/perc színes oldal nyomtatási sebességű, USB és médiakártya interfésszel és 100 lapos papírtálcával rendelkezik. A készülék vezérlőpaneljén a funkciók egy gombnyomással elérhetők és egyszerűen konfigurálhatók. A nyomatok akár 6000x1200 dpi felbontásban elkészíthetők, a 4,8 cm-es színes LCD kijelzőn lehetőség van a fényképek előzetes megtekintésére és szerkesztésére is. A kijelzőn nemcsak a beállítások végezhetők el egyszerűen, de olyan információk is elérhetők, mint a készülék memóriájának vagy tintapatronjainak állapota. A kijelző nyelve, vagy háttérvilágítása külön beállítható. A négy alapfunkció közötti átváltásban újdonság, hogy megadható az utolsó munkamenet utáni fax üzemmódra történő beállítás. A jelszóval működő TX Lock lehetőséget nyújt a jogosulatlan felhasználók kizárására, így aktiválásával a vezérlőpanel lezárul, és az alapfunkciók nem érhetők el.

A PhotoCapture Center funkció beállításaival a fényképeket akár keret nélkül, a színek kiemelésével, normál és finomabb minőségben, illetve dátum megjelenítéssel is kinyomtathatjuk. A Reallusion FaceFilter Studio szoftver beállításaival - amely alapfelszerelésként érhető el a készülékhez - a képek még hatásosabbá és élénkebbé tehetők. A készülék támogatja a digitális fényképezőgépek által használt DPOF formátumot, amely lehetővé teszi az egyéni nyomtatási információk (másolatok száma, papírméret, kép címe, kép tájolása, stb.) regisztrálását a memóriakártyára, így a kiválasztott képek egyszerűen kinyomtathatók a kártya készülékbe helyezését követően. A JPG képek nyomtatásához a számítógép külön bekapcsolására sincs szükség.

A síkágyas szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) és 2400x1200 dpi (optikai) felbontásban szkennelhetünk, a sebesség 3,34 mp mono és 4,83 mp színes oldalak esetén.

A különböző másolási beállítások között megtaláljuk az N az egyben másolást, amellyel kettő vagy négy oldalnyi anyag kicsinyíthető egy oldalra, a poszternyomtatással pedig 3x3 oldalra nagyítható egy dokumentum.

A faxbeállítások között praktikus tulajdonság a PC-Fax küldési lehetőség, amellyel a fax külön kinyomtatása nélkül indítható a küldés, egyszerre akár 90 különböző számra. A kontraszt, felbontás és méret faxok esetében is tetszőlegesen beállítható.

A négy különálló tintapatronnak köszönhetően elkerülhető a felesleges hulladékképződés,az energiatakarékos üzemmód beállításával a készülék mindössze 0,65 Watt áramot fogyaszt.

Brother MFC-J220 - Főbb jellemzők

- Nyomtatási sebesség: 33/27 lpp mono és színes

- 6000x1200 dpi nyomtatási felbontás

- 100 lapos papírtálca

- USB / Médiakártya közvetlen nyomtatás és szkennelés

- 4,8 cm színes LCD kijelző

 

 

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki. A nyomtató ajánlott bruttó fogyasztói ára 28 790 forint.

Vissza