Három új X MARK I számológép a Canon gyártósoráról

Kütyü Magazin - 2011. október 11.

A Canon három elegáns modellel bővítette X MARK I számológép családját. Az új, rendkívül stílusos és praktikus X MARK I Card, X MARK I Pointer és X MARK I Keypad RF hordozható számológépek ideális megoldást jelentenek az elfoglalt üzletemberek számára. Az új modellek a Canon vezetőszámológép-technológiáját a klasszikus X MARK I stílussal ötvözik, így a felhasználók a sokoldalú, hordozható modellek egyedülálló kínálatából választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

X MARK I Card – kompakt, könnyű és intelligens

A hitelkártya méretű, stílusos X MARK I Card számológép a kompakt, vékony és könnyű kialakításnak köszönhetően a legkisebb táskákban és mappákban is elfér, így ideális az üzleti utak során. A megbízható és hatékony, nyolcszámjegyes kijelzővel rendelkező számológép az egyszerű számításoktól a bonyolult műveletekig tökéletes rugalmasságot biztosít az üzletemberek számára. A kifinomult kialakítás részét képező luxus alumínium váz, fényes fekete vagy fehér borítása professzionális külsőt kölcsönöz a modelleknek.



X MARK I Pointer – lézermutató, prezentációs eszköz, számológép

Az X MARK I Pointer egy innovatív, többfunkciós készülék, amellyel a felhasználók matematikai egyenleteket oldhatnak meg, vagy a prezentációk során lézermutatóként is használhatják. Kompakt kialakításának köszönhetően ideális megoldás az utazó értékesítési szakemberek és előadók számára, akik az előadás során a beépített lézer segítségével felhívhatják a figyelmet a kivetített kép fontos részleteire. Az LCD kijelzőn akár nyolc számjegy is megjeleníthető, a Tárolás a memóriában és az Előhívás funkció segítségével pedig rögzíthetjük és előhívhatjuk a lényeges információkat. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen kézben tartható, vékony, könnyű vázával és elegáns, ezüstszínű alumínium borításával pedig a teljesítményével egyenrangú eleganciát biztosít a felhasználók számára.


X MARK I Keypad RF – számítások képernyőn vagy kézben


A karcsú és stílusos készülék ideális az olyan üzletemberek számára, akik sokat utaznak, és munkájukhoz gyakran használnak laptopot. Az intelligens, kettő az egyben X MARK I Keypad RF számológép azonnal használható vezeték nélküli számbillentyűzetet biztosít a Mac rendszerekhez vagy számítógépekhez. A sokoldalú modell 10 számjegyes kijelzőjén a felhasználók gyors számításokat végezhetnek, vagy akár azonnal, vezeték nélkül válthatnak át és vihetik be a számadatokat a laptopjukra. A váz és a billentyűborítások fényes kialakítással rendelkeznek, a csillogó fehér és a ragyogó fekete színválasztékból pedig mindenki kiválaszthatja a számítógépéhez leginkább illő X MARK I Keypad RF modellt.


Az X MARK I termékcsalád új modelljei a Canon számológépektől megszokott környezetbarát jellemzőkkel rendelkeznek. A számológépek egyes alkatrészei részben újrahasznosított műanyagból készülnek. Az X MARK I Card áramellátásáról teljes mértékben a napenergia gondoskodik, míg az X MARK I Pointer és az X MARK I Keypad RF modellek Automatikus kikapcsolás funkciója egy meghatározott tétlen időtartamot követően automatikusan kikapcsolja a készüléket, ezzel is csökkentve a felesleges energiafelhasználást.

Az X MARK I Card és az X MARK I Keypad RF készülékek 2011 novemberétől, az X MARK I Pointer pedig 2011 decemberétől lesz elérhető.

Vissza