Navigáció mellé kommunikáció

forrás Prim Online - 2011. október 13.

Az iGO primo app immár nem csupán a navigációt, hanem a kommunikációt is egyszerűbbé teszi az iPhone-tulajdonosok számára. A legújabb letölthető frissítéssel a népszerű navigációs alkalmazás felhasználói nem csak ismerőseikkel oszthatják meg útvonalukat vagy úti céljukat a Facebookon, hanem hasznos tanácsokat is kaphatnak a termék használatával kapcsolatban, és véleményükkel hozzájárulhatnak az alkalmazás további fejlesztéséhez.

Az iGO primo app legújabb letölthető frissítése révén a felhasználók megoszthatják az általuk kiválasztott utazási információkat barátaikkal a Facebookon. Utitervünkről olyan részleteket jelentethetünk meg az üzenőfalunkon, mint az utazás hossza és ideje, átlag- és végsebesség, ráadásul mindezt kiegészíthetjük az útvonalról készült képernyőfotóval is.

 

A kommunikációs képességek másik előnye, hogy a rendszer használói kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal vagy akár a fejlesztőkkel is: ötleteket adhatnak, vagy elmondhatják a véleményüket a termékről. Ezáltal nem csupán használói, hanem alakítói is lehetnek a navigációs alkalmazásnak. A Support Center lehetőséget ad arra is, hogy szavazhassunk azokra a funkciókra, amelyeket később szeretnénk viszontlátni az alkalmazásban, továbbá elérhetjük az iGO primo app használati útmutatókat és demo videókat is. A videók között olyan hasznos trükköket és tanácsokat találhatunk, mint például hogyan lehet felhangosítani a navigációs hangot, vagy hogyan állítható vissza az iTunes-ból vásárolt tartalom.

 

Az iGO primo app teljes Európa kiadása extra meglepetéssel szolgál: a Magyarország és Románia változat után már ebben a regionális kiadásban is rendelkezésre áll a térképbővítési lehetőség. Korábban a felhasználóknak be kellett zárniuk az egyik alkalmazást és kinyitni egy másikat, ha olyan országba terveztek útvonalat, amelyet nem tartalmazott az eredeti regionális kiadás. Az új térképbővítési lehetőség áthidalja ezeket a földrajzi határokat: az iGO primo app Európa kiadását használók mostantól in-app (alkalmazáson keresztüli) vásárlással Oroszország térképét is hozzáadhatják az adatbázishoz. Így a térképlefedettség bővítésével sokkal szabadabban és nyugodtabban élvezhetik a külföldi utazást.

 

Kulcsszavak: navigáció, iGO
Vissza