NFC-vel felvértezett Bluetooth headsetek - Motorola Elite Flip és Elite Silver

Farkas Norman - 2011. október 17.

Az amerikai gyártó két NFC modullal szerelt Bluetooth headsettel rukkolt elő. A kütyük így igen kényelmesen csatlakoztathatóak a kompatibilis mobiltelefonokhoz, de szerencsére további érdekes funkciókat is tartogatnak a felhasználók számára.

 

A Nokia nemrég bemutatott, Luna névre keresztelt headsetje is büszkélkedhet az NFC technológiával, így nem mondhatjuk, hogy a Motorola valami egyedülállót alkotott az új jövevényeivel ezen a téren. Viszont több érdekes funkció és technológia is helyet kapott az Elite headsetekben, mely igazán izgalmassá teszi őket.

Mindkét újdonság fel van vértezve a HD Audio Plus és a Chrystaltalk technológiákkal, továbbá egy – a marketről letölthető - androidos alkalmazás (My Motospeak Android) segítségével telefonunk tapicskolása nélkül küldhetünk és olvashatunk szöveges üzeneteket.

Az Elite Flip rendelkezik TrueComfort technológiával, melynek köszönhetően egész napos használat (illetve viselet) során sem kellemetlen, kényelmetlen hordani.

Az Elite Silver készülékre az üzemideje miatt érdemes odafigyelni, hiszen akár 15 órányi beszélgetést képes lezavarni egyetlen feltöltéssel.

A Motorola Elite Silver és Elite Flip Bluetooth headsetek október végén landolnak a piacon. A Silver várható ára 130, a Flip-é pedig 100 dollár körül alakul.

Vissza