Kissé szemtelen Samsung Galaxy S II reklám az Egyesült Államokból

Farkas Norman - 2011. november 24.

A koreai gyártó csúcsmobilját népszerűsítő, egy perces videó tökéletesen beleillik a Samsung-Apple háborúba: a reklámfilmben nem csak a Galaxy S II, hanem az iPhone rajongók kifigurázása is kiemelt szerepet kapott.

Az alant megtekinthető videó tartalma röviden körülbelül így írható le: az Apple-rajongók hosszú-hosszú sorban állnak és várnak az iPhone 4S mobiljukra, mely – mint kiderül – legjobb esetben is csak 9 óra múlva lehet az övék. A várakozók közül néhányan elhagyják a sort, s ezt meg is indokolják a készülék üzemidő-problémáival és - elődjéhez képest - változatlan dizájnjával. A sor mellett elhaladó járókelőknél Samsung Galaxy S II van, melynek hatalmas kijelzőjére felfigyelnek az iPhone-fanok és csodálkozva, vágyódó tekintettel bámulják.

A koreai gyártó rajongóinak garantáltan mosolyt csal az arcára ez a reklám, az iPhone-osok táborából talán egy "kicsit" más reakciót vált ki. Vajon az Apple hogyan reagál a Samsung húzására? A két gyártó közötti harc színtere a bíróságról a képernyőre vált át?

Kulcsszavak: reklám, Apple, Samsung
Vissza