Képeken a Motorola DROID 4

Farkas Norman - 2011. december 5.

Az amerikai gyártó QWERTY gombsorral szerelt üdvöskéje még a hivatalos bejelentésre vár, de máris felbukkant róla néhány fotó a világhálón, sőt specifikációja is napvilágra került.

A 4G LTE hálózatokkal is boldoguló jövevény dizájnja a korábban bemutatott Motorola DROID RAZR (vagy RAZR R) formavilágát idézi a sarkoknál keskenyedő burkolatával, de vastagság terén nem veszi fel a versenyt a 7,1 milliméteres tesójával. Ennek alapvető oka, hogy - a DROID család sajátosságainak megfelelően – egy kicsúsztatható, 5 soros QWERTY gombsor lapul a masinában, amelynek a fehér megvilágítás igen elegáns megjelenést kölcsönöz (és persze gyakorlati haszna is van).

Az Android 2.3 Gingerbread rendszerrel érkező DROID 4 lelke egy 1,2GHz órajelű, duplamagos processzor, melyet 1GB RAM egészít ki. A telefon Gorilla Glass üveggel védett megjelenítője egy 4 hüvelykes, 540 x 960 pixel felbontású panel képében manifesztálódik. A mobil hátlapján egy 8 megapixeles, 1080p HD felvételek rögzítésére alkalmas kamera kapott helyet, előlapján pedig egy „HD” egységet találunk, mely kiváló minőségű videocsevegést tesz lehetővé.

A vízlepergető burkolattal és 1786mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett DROID 4 megjelenésének várható időpontja és ára egyelőre ismeretlen.

 

Vissza