HTC Rhyme a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2011. december 9.

A Vodafone üzleteiben már kapható a HTC új okostelefonja, a stílusos Rhyme. Az elegáns, Android rendszerű készüléket keki és lila színben vásárolhatjuk meg a szolgáltatótól.

A HTC Rhyme stílusos, unibody házának minden apró részletét nagy műgonddal tervezték, hogy egyedi élményt nyújtson tulajdonosainak (akik között a gyártó reményei szerint bőven akadnak majd hölgyek is). A látványos HTC Sense kezelőfelület nagyban megkönnyíti a készülék használatát, a lezárt képernyőn például praktikus előnézetben olvashatók a felhasználó számára fontos üzenetek és a találkozók időpontjai. Ráadásul híváskor nem csak az ismerős neve jelenik meg, hanem legújabb Facebook-bejegyzései és esetlegesen közelgő születésnapja is. Emellett a HTC Rhyme egy kiváló minőségű kamerát is tartalmaz, amely a gombnyomásra késlekedés nélkül reagálva azonnal exponál, így egyetlen pillanatról sem maradhatunk le.

Kifejezetten a női vásárlók fognak örülni a csajos kis „charmnak”, ami nem más, mint egy telefonhoz kapcsolható kis kocka. Ez akár a táskára is kihelyezhető, és azonnal villog, ha valamilyen esemény történik a telefonon, például érkezik egy új e-mail, üzenet vagy hívás.

Az androidos, 3,7 hüvelykes, Super LCD kijelzővel és multimédiás dokkolóval szerelt HTC Rhyme okostelefon Vodafone Matrix 7 tarifacsomagban már 15 990 Ft kezdőrészlettel kapható a Vodafone üzleteiben.

Teljesebb képet szeretnél kapni a készülékről? Olvasd el tesztünket, mely által közelebbről is megismerkedhetsz a tajvani gyártó üdvöskéjével!

Vissza